VoleybolMarco Fenoglio: İstediğimiz gibi bir oyun ortaya koyamadık!

Marco Fenoglio: İstediğimiz gibi bir oyun ortaya koyamadık!

12.10.2024 - 20:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Medicana Başantrenörü Marco Fenoglio, Nilüfer Belediyespor maçından sonra konuştu.

Marco Fenoglio: İstediğimiz gibi bir oyun ortaya koyamadık

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 2'nci haftasında Nilüfer Belediyespor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe Medicana'da başantrenör Marco Fenoglio ile oyunculardan Arelya Karasoy Koçaş ve Liza Safronova açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Marco Fenoglio, "İstediğimiz gibi bir oyun ortaya koyamadık ama önemli olan maçı kazanmaktı. Önümüzde daha önemli maçlar var o yüzden bazı oyuncularımızı dinlendirmek istedik. Takımda herkes ne yapacağını biliyor ve böyle olunca istediğimiz sonucu alıyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız final maçı öncesi de bizim için güzel bir prova oldu" ifadelerini kullandı.

Arelya Karasoy Koçaş ise şu sözleri dile getirdi:

"Çok çekişmeli bir maç oldu. Setin yarısından sonra biz kendi kalitemize döndük diyebilirim. Çok mutluyum, Fenerbahçe formasını ilk defa bu maçta giymiş oldum. Bu formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Şimdi önümüzde çok daha önemli bir maç var, şu saniyeden itibaren o maça hazırlanmaya başlayacağız. Bu takımda oynamak hem çok kolay hem de çok zor. Eda abla inanılmaz bir kaptan, sürekli bizlere destek oluyor. Onunla oynadığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Umarım sezon boyunca her şey bizim için çok iyi geçer."

Haberin Devamı

Liza Safronova şu şekilde konuştu:

"Ablalarım sayesinde takıma çok daha hızlı bir şekilde adapte olduğumu söyleyebilirim, gerçekten çok mutluyum. Böyle kocaman bir seyircinin önünde oynamak beni hem heyecanlandırıyor hem de çok mutlu ediyor. Önümüzde Eczacıbaşı ile oynayacağımız kupa finali maçı var, bugünkünden daha fazla taraftarımızı o maça bekliyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve sezona kupayla başlamış oluruz. Takımdaki herkes beni destekliyor, sahip çıkıyor onlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum."