VoleybolMarco Fenoglio: Bütün kupalar için savaşacağız!

Marco Fenoglio: Bütün kupalar için savaşacağız!

19.08.2024 - 18:59 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Medicana Başantrenörü Marco Fenoglio, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Marco Fenoglio: Bütün kupalar için savaşacağız

Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Medicana'nın başantrenörü Marco Fenoglio, yeni sezon öncesi sarı-lacivertli kulübün tesislerini gezdi ve teknik heyetle buluştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Marco Fenoglio şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe dünyada herkesin bildiği bir kulüp. Ben de böyle bir kulüpte olduğum için çok mutluyum. Dünyanın en iyi takımlarından birinin antrenörüyüm ve bundan gurur duyuyorum.

Olimpiyatları takip ettim. Türkiye’nin bütün maçlarını izledim. Karşılaşmalar zordu. Olimpiyatlarda madalya kazanmak kolay değil çünkü çok güçlü takımlar vardı. Fenerbahçe Medicana Takımımızın oyuncuları olimpiyatlarda güzel bir performans sergiledi.

Takımımızın geçen sezon kazandığı şampiyonlukları biliyorum. Bu sezon geçtiğimiz sezonların üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz. Kolay olmayacak çünkü özellikle Avrupa’da güçlü rakiplerimiz var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Böyle büyük bir kulüpte olduğunuz zaman bütün kupaları kazanmak istiyorsunuz. Takımımız çok güçlü ve biz bütün kupalar için savaşacağız.

Haberin Devamı

İstanbul hakkında şimdilik fazla bir deneyimim yok. Çok büyük bir şehir. Tanımam için zamana ihtiyacım var. Herkese çok teşekkür ederim. Burada olduğum için çok mutluyum. Kulübümüz için elimden gelenin en iyisini yapacağım."