FutbolMarcelo'nun yeni adresi resmen açıklandı!

Marcelo'nun yeni adresi resmen açıklandı!

03.09.2022 - 15:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la anılan Brezilyalı sol bek Marcelo'nun yeni adresi resmen açıklandı.

Marcelonun yeni adresi resmen açıklandı

Real Madrid'in tecrübeli isimlerinden Brezilyalı sol bek Marcelo, 14 yıl sonra İspanyol devinden ayrıldı. Marcelo'nun sözleşmesi Haziran ayı sonundabitti. Marcelo'nun yeni adresi resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Real Madrid'den ayrılan ve birçok Avrupa kulübünün istediği Marcelo, Yunanistan ekibi Olympiakos'a imza attı.

Yunan devi yaptığı transfer duyurusunda "Olympiakos'ta gerçek bir futbol efsanesi" ifadeleri yer aldı.

Marcelo'nun kişisel işlerini tamamladıktan sonra Pazartesi veya Salı günü Yunanistan'da olacağı ifade ediliyor. 34 yaşındaki Brezilyalı yıldıza Olympiakos'tan önce Bayer Leverkusen, Monza, Nice gibi ekiplerin ciddi teklifler yaptığı biliniyordu.

Marcelonun yeni adresi resmen açıklandı

Brezilyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. Marcelo daha önce Fluminense forması da giydi.

1 Ocak 2007'de Fluminense'den Madrid'e 6.5 milyon euro karşılığında transfer olan Marcelo, tam 14.5 yıl Eflatun-Beyazlılar'ın formasını giydi.

Haberin Devamı

İspanyol deviyle 544 maça çıkan Sambacı, 38 gol ve 103 asistlik performans ortaya koydu. Real'le 5 Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Süper Kupa, 4 Kulüpler Kupası, 6 İspanya Şampiyonluğu, 5 İspanya Süper Kupası ve 2 İspanya Kupası şampiyonğu yaşadı. Ancelotti tarafından ise sezon sonu mukavelesi yenilenmedi.

Marcelonun yeni adresi resmen açıklandı