İngiltere Premier LigManchester United, Joshua Zirkzee'yi transfer etti!

Manchester United, Joshua Zirkzee'yi transfer etti!

14.07.2024 - 18:09 | Son Güncellenme:

Manchester United, genç forvet Joshua Zirkzee'yi kadrosuna kattı.

Manchester United, Joshua Zirkzeeyi transfer etti

Premier Lig devi Manchester United, hücum hattına takviyede bulundu. Ada ekibi, Bologna forması giyen Joshua Zirkzee'yi renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Joshua Zirkzee için 42 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi. 23 yaşındaki Hollandalı futbolcuyla 2029'a kadar sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Joshua Zirkzee, "Erik ten Hag ve kulüp yöneticileriyle yaptığım görüşmelerden sonra burada geleceğin ne kadar heyecan verici olacağını biliyorum ve Manchester United'ın başarısında rol oynamak için sabırsızlanıyorum. Ben her zaman her şeyini kazanmaya adamış bir oyuncuyum; kariyerimde bir üst seviyeye çıkmak ve daha fazla kupa kazanmak için bir sonraki mücadeleye hazırım. Böylesine ikonik bir kulübe katılmak bir ayrıcalık. Milli takımdan sonra kısa bir tatil yapmak zorundayım ama hemen etki yaratmaya hazır bir şekilde geri döneceğim" dedi.

Haberin Devamı

Manchester United Sportif Direktörü Dan Ashworth ise şu ifadeleri kullandı:

"Zaten güçlü olan hücum oyuncuları grubumuzu güçlendirmek için bir forvet oyuncusu almak bu yaz için temel hedeflerimizden biriydi. Transfer döneminin bu kadar erken bir döneminde Joshua'nın kalibresinde bir oyuncuyla anlaşmayı başardığımız için çok mutluyuz. Joshua, Manchester United için etki yaratmaya hazır olağanüstü bir yetenek. Yeteneği ve dünya çapında bir oyuncuya dönüşme arzusu, önümüzdeki heyecan verici sezon ve sonrası için oluşturduğumuz kadroya harika bir katkı sağlayacağı anlamına geliyor. Kariyerinde önemli başarılar elde etmiş olan Joshua'ya, Erik ten Hag ve antrenör ekibinin rehberliği ve desteği altında bir sonraki seviyeye ulaşması için mükemmel bir platform sağlayacağız. Joshua'nın önümüzdeki yıllarda Old Trafford'da başarılı olmasını görmek için sabırsızlanıyoruz."