BeşiktaşLyon'un hocası Genesio'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklamalar...

Lyon'un hocası Genesio'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklamalar...

12.04.2017 - 18:24 | Son Güncellenme:

Lyon'un basın toplantısında Dortmund'da patlayan bomba gündeme geldi. Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile Lyon arasında yarın Fransa'da oynanacak çeyrek final ilk karşılaşması öncesinde Lyon teknik direktörü Bruno Genesio ve futbolculardan Jeremy Morel basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Lyonun hocası Genesiodan Beşiktaş maçı öncesi açıklamalar...

Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın yarın akşam deplasmanda karşılaşacağı Fransız temsilcisi Lyon'un basın toplantısında ilk olarak söz futbolcu Morel'deydi...

'Quaresma'nın yokluğu iyi'

İlk olarak söz alan Morel, 'Dortmund'da olanlar hepimizi şaşırttı' diyerek dün gece yaşanan saldırıyla ilgili görüşünü dile getirdi. Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan siyah-beyazlı futbolcunun durumuna da değinen 33 yaşındaki sol bek, "Quaresma'nın sakatlığı nedeniyle oynamayacak olması bizim için iyi bir şey. Ancak Beşiktaş'ın onun yokluğunu dolduracak isimlere sahip kaliteli isimlere sahip olduğunu da biliyoruz" dedi.

'Roma maçı gibi oynayacağız'

Morel şöyle devam etti: "Bizim için bu maçta iyi sonuç maçı kazanmak olur. Ardından rövanş için ne yapacağımızı düşünmeye vaktimiz olacak. Bir önceki turda burada kendi sahamızda Roma'ya karşı oynadığımız futbola sadık kalıp yine o şekilde oynamamız gerekecek. Sahada sıkı bir mücadelenin olduğu bir karşılaşmaya hazırlıklı olmalıyız. Lorient yenilgisinin ardından Beşiktaş maçına sıkı hazırlandık".

Haberin Devamı

'Beşiktaş kolektif bir takım'

Teknik direktör Bruno Genesio ise şunları söyledi: "Beşiktaş kolektif oyun disiplinine sahip, güçlü bir ekip. Dolayısıyla bir ya da iki oyuncunun yokluğunun onlar açısından çok önemli olacağını zannetmiyorum. Bu maça daha çok taktiksel olarak hazırlandık. Oyunu kontrol etmeyi seven bir takımız ve yine böyle oynamaya çalışacağız. Savunmada yaptığımız hatalarımızın, konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum".