Dünyadan FutbolLuis Suarez, Marcelo Bielsa'ya patladı! 'Kalbimi çok incitti'

Luis Suarez, Marcelo Bielsa'ya patladı! 'Kalbimi çok incitti'

04.10.2024 - 18:11 | Son Güncellenme:

Inter Miami forması giyen Luis Suarez, Marcelo Bielsa ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Luis Suarez, Marcelo Bielsaya patladı Kalbimi çok incitti

Uruguay Milli Takımı'na veda eden Luis Suarez, Copa America sonrasında teknik direktör Marcelo Bielsa ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Marcelo Bielsa'nın tesislerde personellere davranış şeklini eleştiren Luis Suarez, ""Copa America sırasında takımın konsantrasyonu bozulmasın diye konuşmadım. Uruguay antrenman tesislerinde personelin içeri girmesi, bizi selamlaması veya bizimle yemek yemesine izin verilmiyordu. Hatta içeri girmek için hangi kapıya kullandıklarına bile dikkat etmeleri gerekiyordu. Bu kalbimi çok incitti" dedi.

Marcelo Bielsa'nın oyunculara da kötü davrandığını belirten Luis Suarez, "Marcelo Bielsa'nın oyunculara muamelesi hiç iyi değil. Birçok oyuncu, Bielsa'dan 'iyi günler' veya 'merhaba' sözlerini duymak için görüşme gerçekleştirdi" şeklinde konuştu.

Marcelo Bielsa ile yaptığı konuşmayı anlatan Luis Suarez, "Bielsa ile konuşmaya gittim ve karşısına oturdum. 5-6 dakika boyunca yüzüne bakarak oyuncuların rahatsızlığını ve sıkıntılarını anlattım. Bana sadece 'çok teşekkür ederim Luis' dedi. 5-6 dakika boyunca bana hiçbir cevap vermedi" ifadelerini kullandı.