FenerbahçeZalewski transferinde sıcak saatler! Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı

SON DAKİKA | Zalewski transferinde sıcak saatler! Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı

10.09.2024 - 08:44 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de yaz transfer penceresi cuma günü kapanacak. Kulüpler kadrolarına takviye için son hamlelerini yapıyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

Zalewski transferinde sıcak saatler Galatasarayın teklifi ortaya çıktı

Trendyol Süper Lig'de yaz transfer dönemi 3 gün sonra kapanacak. Transfer gelişmelerini sizler için derledik.    

megaphone

CANLI |

GALATASARAY'DAN FLAŞ HAMLE! İNGİLTERE'DEN ORTA SAHA

Zalewski'nin transferi için İtalya'ya giden Galatasaray'da yeni bir iddia ortaya atıldı...

TeamTalk'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Chelsea forması giyen Carney Chukwuemeka'yla ilgileniyor.

Geçtiğimiz sezon Chelsea'de 27 maça çıkan İngiliz futbolcu 2 gol, 1 asistlik skor üretti.

20 yaşındaki orta saha oyuncusunun 15 milyon euro'luk piyasa değeri bulunuyor.

ANTALYASPOR'DAN ALİOSKİ ÇIKARTMASI!

Alex de Souza'nın ekibi Antalyaspor eski Fenerbahçelinin peşine düştü...

Sports Digitale'ın haberine göre Süper Lig ekibi, Ezgjan Alioski için teklif yaptı.

Makedon sol bek şu anda serbest oyuncu konumunda yer alıyor.

2022-23 sezonunda sarı-lacivertlilerle 26 maça çıkan sol bek 1 gol, 1 asistlik skor üretmişti.

Daha sonrasında Al-Ahli'ye dönen tecrübeli sol bek yalnızca 4 maça çıkabildi.

GALATASARAY'IN ZALEWSKİ MESAİSİ SÜRÜYOR

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Nicola Zalewski transferi için Galatasaray ve Roma temas halinde ancak görüşmelere devam etmeden önce genç oyuncudan olumlu bir yanıt gelmesi gerekiyor.

Galatasaray 22 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon eurodan 4 senelik bir kontrat önerdi. Zalewski şu anda Roma'da yıllık 1 milyon euronun altında bir maaş alıyor.

ROMA'DAN AYRILMAK İSTEMİYOR

Zalewski bu sezon Roma'dan ayrılmak istemiyor ancak teknik direktör De Rossi'yi kendisine daha fazla dakika vermesi için ikna etmesi gerekiyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuyu bonservis geliri elde etmeden göndermeyi düşünmeyen Roma ise Zalewski ile sözleşme uzatıp Galatasaray'a kiralama seçeneğini de değerlendirebilir.

TRANSFERDE SICAK SAATLER

TRT Spor'un haberine göre ise Galatasaray yönetimi, Nicola Zalewski'nin transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İtalya'ya gidiyor.

Haberin Devamı
BARDHI, HATAYSPOR YOLUNDA

Trabzonspor’da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bordo-mavililerin orta saha oyuncusu Enis Bardhi’ye Süper Lig ekiplerinden Hatayspor talip oldu. Hatayspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Bardhi’nin transferini isterken görüşmeler başladı.

Başkanlar arası görüşmelerin devam ettiği bilinirken, Bardhi’nin teklife ne cevap vereceği merak konusu oldu. Akdeniz ekibi, imzaları atabilmek adına yoğun bir çaba içerisinde. Bardhi’nin menajeri ikna edilmeye çalışılıyor. Transferin kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. (Fanatik)

 

EYÜPSPOR, CHAMBERLAIN İÇİN DEVREDE

Kadrosundaki fazlalıklardan bir bir kurtulan ve son olarak Aboubakar'ı Hatayspor'a gönderen Beşiktaş'ta gözler Alexander-Oxlade Chamberlain'e çevrilmiş durumda. İngiliz oyuncu için son olarak transfer için Eyüpspor devreye girdi.

Hem Beşiktaş hem de oyuncu tarafıyla temaslara başlayan İstanbul ekibi, Chamberlain'i ikna etmeye çok yakın. Bu arada Aboubakar'ın gidişiyle elinde 15 yabancısı kalan siyah-beyazlılar, Amartey için de Kasımpaşa ile görüşmelerini sürdürüyor. Geçen sezon 16'sı ilk 11 olmak üzere toplam 30 maça çıkan Chamberlain, 4 gol 1 asistlik performans sergiledi. (Sabah)

 

 

 

TRABZONSPOR, ORBAN İÇİN TEKLİFİ ARTIRDI

Hücum hattını Denis Dragus ve Simon Banza ile güçlendiren Trabzonspor, Gift Orban için ısrarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, 22 yaşındaki Nijeryalı golcü için Lyon’a yaptığı teklifi artırdı.

Karadeniz ekibinin, Lyon’a 1 milyon euro kiralama bedelinin yanı sıra 7,5 milyon euroluk şarta bağlı satın alma opsiyonu içeren yeni bir teklif ilettiği aktarıldı. Fransız ekibinin öneriyi değerlendirmeye aldığı vurgulandı. 

 

 

Haberin Devamı
FENERBAHÇE, ORDONEZ'E KANCA ATTI! GÖZLEMCİLER TAKİPTE

Fenerbahçe, Boca Juniors’ta forma giyen Cristian Medina için çok çabaladı. Sonunda iki kulüp, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun ocak ayında transferi için anlaşmaya vardı. Genç oyuncu, Arjantin'de lig tamamlandıktan sonra Fenerbahçe'nin formasını giyecek.

YENİ HEDEF ORDONEZ

Ancak sarı-lacivertliler için Arjantin defteri kapanmadı. Yönetimin, bir Tangocu’yu daha gözüne kestirdiği ortaya çıktı: Christian Ordonez... Fenerbahçe’nin, bir süredir 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu gözlemcilerine takip ettirdiği öğrenildi.


BENFICA VE PORTO'NUN TAKİBİNDE

Velez Sarsfield forması giyen ve orta sahada görev yapan Ordonez, sadece Fenerbahçe’nin kıskacında değil. Arjantinli yetenekleri kapma konusunda son derece başarılı olan Porto ve Benfica’nın da 20 yaşındaki oyuncunun peşinde olduğu belirtildi. Genç oyuncu, Avrupa futboluna Benfica ile adım atıp, 121 milyon Euro’ya Chelsea’ye imza atan vatandaşı Enzo Fernandez’e benzetiliyor. Christian Ordonez’in sözleşmesi 2025 yılının sonunda bitiyor. Başarılı futbolcu, henüz yeni sözleşme teklifine olumlu yanıt vermedi. Velez’in, kontratı uzatamaması halinde 20 yaşındaki yıldızı Arjantin’de sezon sonu olan ocak ayında satabileceği belirtildi. Ordonez bu sezon 30 resmi maça çıkarken, 1 gol attı ve 4 asist yaptı. (Fanatik)