Fenerbahçe Müthiş iddia! Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü duyurdular, 2+1 yıllık imza

CANLI TRANSFER | Müthiş iddia! Fenerbahçe'nin yeni golcüsünü duyurdular, 2+1 yıllık imza

02.07.2024 - 09:21 | Son Güncellenme:

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. EURO 2024'te bir yandan A Milli Takım heyecanı yaşanırken, bir yanda da Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transferleri tek tek açıklıyor. İşte Süper Lig'de günün öne çıkan transfer bombaları...

Müthiş iddia Fenerbahçenin yeni golcüsünü duyurdular, 2+1 yıllık imza
megaphone

Günün öne çıkan bomba transfer iddiaları

BEŞİKTAŞ'TAN 3 YILLIK TEKLİF

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Gabriel Paulista'nın ardından takıma bir stoper daha kazandırmak için kolları sıvadı.

"TEK PLAN HUMMELS DEĞİL"
Beşiktaş, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Mats Hummels ile anlaşmaya çok yaklaşırken Alman futbolcuya en iyi teklif veren takım olmayı sürdürüyor. Ancak siyah-beyazlıların tek planı Hummels üzerine kurulu değil. Beşiktaş yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu bir başka isim olan Mario Hermoso için de henüz masadan kalkmadı.

3 YILLIK SÖZLEŞME ÖNERİLDİ
Atletico Madrid'den resmen ayrılan 29 yaşındaki Mario Hermoso ile görüşmelerine devam ediyor. Hermoso'ya Beşiktaş'ın dışında en ciddi talip İtalyan ekibi Napoli olarak gösterilirken kesin kararını bu hafta vermesi bekleniyor. Hermoso'ya 3 yıllık sözleşme teklif eden Beşiktaş, gelecek yanıta göre iki oyuncudan birisini kadrosuna katmayı planlıyor.

FENERBAHÇE'NİN YENİ GOLCÜSÜ: 2+1 YILLIK İMZA

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili Fas basınından sürpriz bir iddia geldi. Mountakhab'ta yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli takım, Olympiakos ile sözleşmesi sona eren Ayoub El Kaabi'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Golcü oyuncunun kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Tecrübeli golcünün Fenerbahçe'de yıllık 2 milyon Euro kazanacağı ve 1 milyon Euro da imza parası alacağı yazıldı. Süper Lig'de Hatay forması da giyen 31 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Yunan ekibi ile Konferans Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Faslı futbolcu, finalde kupayı getiren golü kaydetmişti. Tecrübeli forvet geçtiğimiz sezon 50 maça çıkmıştı. Başarılı isim bu karşılaşmalarda 33 gol attı. 33 golün yanı sıra ayrıca 3 asistlik performans sergiledi.

NDOMBELE'NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Galatasaray ile kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservisini elinde bulunduran Premier Lig kulübü Tottenham’a dönen ancak İngiliz ekibi tarafından sözleşemsi feshedilen Tanguy Ndombele'nin yeni adresi belli oldu.

Foot Mercato'nun haberine göre; Nice, Tanguy Ndombele ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

GALATASARAY'DA HAYAL KIRIKLIĞI
Tottenham Hotspur'a 2019 yılında Lyon’dan o zamanın rekor ücreti olan 62 milyon euro karşılığında katılan Fransız orta saha oyuncusu son iki sezonu Napoli ve Galatasaray’da şampiyonluklar yaşayarak geçirmişti.

Haberin Devamı
Yazarlar