BeşiktaşTrabzonspor - Beşiktaş: 1-1

SON DAKİKA | Trabzonspor - Beşiktaş: 1-1

15.09.2024 - 18:42 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde Trabzonspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi.

Trabzonspor - Beşiktaş: 1-1

Trendyol Süper Lig’de sezonun ilk derbisinde Trabzonspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Papara Park’ta oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un golünü 17. dakikada Okay Yokuşlu kaydetti. Beşiktaş'ın golünü ise 39. dakikada Gedson attı.

VAR UYARDI, KIRMIZI GÖRDÜ
Trabzonspor'da Edin Visca, VAR incelemesinin ardından 13. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş 10 puanla 4. sırada yer aldı. Trabzonspor ise 3 puanla 13 sırada kaldı.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ: 1-1

Stat: Papara Park

Hakemler: Ali Şansalan, Serkan Olguncan, Mustafa Savranlar

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Savic, Denswil, Eren Elmalı (Dk. 90+5 Arif Boşluk), Okay Yokuşlu, Mendy, Visca, Bardhi (Dk. 46 Draguş-Dk. 90+5 Lundstram), Orsic (Dk. 46 Cihan Çanak-Dk. 90 Ozan Tufan), Banza (Dk. 80 Cham)

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson (Dk. 79 Onur Bulut) , Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al Musrati (Dk. 67 Ernest Muçi) , Gedson Fernandes (Dk. 88 Salih Uçan), Rashica (Dk. 67 Semih Kılıçsoy) , Rafa Silva, Joao ​​​​​​​Mario, Immobile (Dk. 79 Mustafa Hekimoğlu)

Haberin Devamı

Goller: Dk 17 Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Dk. 39 Gedson Fernandes (Beşiktaş)

Kırımızı kart: Dk. 12 Edin Visca (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 15 Masuaku, Dk. 45+4 Al Musrati, Dk. 77 Mert Günok (Beşiktaş), Dk 45+5 Enis Bardhi, Dk. 84 Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

megaphone

CANLI |

OKAY YOKUŞLU: UZUN SÜRE 10 KİŞİ OYNADIK

Okay Yokuşlu: "Zor bir maç oldu bizim için. Bugünü böyle hayal etmemiştik. Hayalimizde olan ilk dakikadan itibaren baskıyla fırsat yaratmaktı. İlk 10 dakika bunu başardık. İştahımız yerindeydi. Maalesef çok erken kırmızı karttan sonra maçın seyri değişti. Uzun süre 10 kişi oynadık. Biraz daha kendinizi ekonomik kullanmak istiyorsunuz. Birbirimize yakın durup savunmaya çalıştık. İlk yarıda bir gol yedik. Oynadığımız oyundan tatmin olduk desem yalan olur. Hiç kimse 90 dakika defans yapmak istemez. Bugünün önemli tarafı takım olarak savaşmamız. Umarım önümüzdeki maçlar galibiyeti alacağımız maçlar olur."

MÇA SONUCU: 1-1

Müsabaka 1-1 sona ererken Beşiktaş ve Trabzonspor puanları paylaştı.

CİHAN ÇANAK SAKATLANDI

Felix Uduokhai ile çıktığı kafa topu mücadelesinde Cihan Çanak hareketsiz bir şekilde yerde kaldı, sağlık ekipleri sahaya girdi. Kontrollerin ardından Cihan sedye ile kenara alındı, Ozan Tufan oyuna girdi.

Haberin Devamı
UĞURCAN AĞLARA GİDEN TOPU ÇIKARDI

60. dakikada Beşiktaş, ikinci gole yaklaştı. Rafa Silva'nın vuruşunda Uğurcan gole izin vermedi. Uğurcan, pozisyondan sonra sakatlık yaşadı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI: 1-1

Trabzonspor - Beşiktaş maçının ikinci yarısı başladı.

İLK YARI SONA ERDİ: 1-1

Trabzonspor - Beşiktaş müsabakasının ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ BERABERLİĞİ YAKALADI: 1-1

Beşiktaş, 39. dakikada Gedson'un attığı golle beraberliği yakaladı.

UĞURCAN İNANILMAZ ÇIKARDI

36. dakikada Beşiktaş, gole yaklaştı. Rafa Silva'nın ceza sahası içinden vuruşunu kaleci Uğurcan kurtardı.

TRABZON 10 KİŞİYLE ÖNE GEÇTİ

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu takımını 17. dakikada öne geçirdi. Trabzonspor, Süper Lig'de bu sezon ilk golünü Beşiktaş'a attı.


Haberin Devamı
TRABZON KIRMIZI BEKLEDİ

16. dakikada Beşiktaş'ta Arthur Masuaku, sarı kart gördü.  Trabzonspor yedek kulübesi ve taraftarlar, Arthur Masuaku'ya kırmızı kart çıkmaması nedeniyle hakem Ali Şansalan'a tepki gösterdi.

TRABZONSPOR 10 KİŞİ KALDI

Trabzonspor'da Edin Visca, VAR incelemesinin ardından 13. dakikada direkt kırmızı kart görerek oyundan atıldı.


MAÇ BAŞLADI

Süper Lig'de Trabzonspor - Beşiktaş maçı başladı.

Haberin Devamı
ŞENOL GÜNEŞ İÇİN ÖZEL KOREOGRAFİ

Trabzon'da Şenol Güneş için özel koreografi yapıldı.


ŞENOL GÜNEŞ: "RAKİPLER ÇOK PAHALI OYUNCULAR ALDI"

Şenol Güneş: "Heyecanlıyım. Sorumluluklarımı biliyorum, o sorumluğu taraftar veriyor. Biz işimizi yapacağız. Çok zorlu dönemler de gördük iyi dönemler de. Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumdan nasıl çıkacağına bakacağız. Ben bu camianın bir bireyiyim. Burası büyük bir camia. Camianın beklentisini biliyorum. Oyuncuların futbol karakterlerini iyi analiz ederek hücum ve savunmayı doğru yaparak ilerlemeye çalışacağız. Rakibimiz güçlü ve formda. Ligde henüz denge oturmadı, bazı takımlar 5. maçını bitirdi, bazıları 3. maça çıkmadı."

 "Bugün çıkacak olan 11, bugün çıkacak. Her maçta 11 değişebilir, oyuncuların ne kadar yeterli olduğunu değerlendireceğiz. Sürekli oyuncu gelmesi de bir karmaşıklık yarattı. Bir 11 ve onun alternatifini istiyoruz. Kabul etmek lazım ki diğer takımlar çok pahalı oyuncular aldılar, bunun şartlarını bilemeyiz biz ama elimizdeki oyunculardan en iyisini alacağız."

BRONCKHORST: MAÇI DOMİNE ETMEK İSTİYORUZ

Giovanni van Bronckhorst: "Rakibimizi analiz ettik ama yeni bir hocaları var, kendisinin harika bir kariyeri var. Bugün nasıl oynayacaklarını göreceğiz. Maçı domine etmek ve fırsatlar yakalamak istiyoruz. Milli aradan önce nasılsak bugün de öyle devam etmek istiyoruz. Tecrübeli oyuncularımız var. Ayrıca bugün zindeyiz ve hazırız, kazanmak istiyoruz."

Haberin Devamı
SALİH UÇAN: LİGDEKİ EN CİDDİ SINAV

 "Lige iyi başlangıç yaptık. Trabzonspor maçı zor olacak. Trabzonspor'un yeni hocası, yeni oyuncuları var. Onlar için de büyük bir maç olacak. İyi başladık, böyle devam etmek istiyoruz. İki takım için de ligdeki en ciddi sınav olacak. İnşallah güzel bir oyunla, güzel bir galibiyet almak istiyoruz."

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Visca, Bardhi, Orsic, Banza

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Musrati, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Immobile

SEMİH KILIÇSOY'A BÜYÜK İLGİ
BEŞİKTAŞ'IN PAYLAŞIMI
TRABZONSPOR'DAN PAYLAŞIM

Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı öncesi paylaşım.

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ TAKIMINA KARŞI

Trabzonspor, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 2 maçtan beraberlikle ayrıldı. İkinci haftayı bay geçen Karadeniz temsilcisinin 3. hafta müsabakası ise Avrupa kupalarındaki mücadelesi sebebiyle ertelenmişti.

Bordo-mavili takım, yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde bu sezon ilk maçına çıkacak. Kariyerinde 5. kez Trabzonspor'un başına geçen Güneş, 2015-2019 ve 2022-2023'te Beşiktaş'ta da görev yapmıştı.

GÖZLER RAFA VE IMMOBILE'DE

Siyah-beyazlıların yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Rafa Silva ve İmmobile gibi isimler performansıyla dikkat çekti. Ciro İmmobile ligde oynadığı maçlarda 3 gol atarken Rafa Silva ise 2 gollük katkı verdi. Gedson Fernandes’in yükselen form grafiği dikkat çekiyor.