İspanya La LigaReal Madrid, Süper Kupa'yı kazandı! Ancelotti'nin Arda Güler'e söylediği sözler ortaya çıktı

Real Madrid, Süper Kupa'yı kazandı! Ancelotti'nin Arda Güler'e söylediği sözler ortaya çıktı

15.08.2024 - 10:30 | Son Güncellenme:

UEFA Süper Kupa Finali'nde Real Madrid, Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek 6 kez kupayı müzesine götürdü. Mücadele sonmrası Carlo Ancelotti ile Arda Güler'in konuşmasının detayları ortaya çıktı.

Real Madrid, Süper Kupayı kazandı Ancelottinin Arda Gülere söylediği sözler ortaya çıktı

Real Madrid, Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu. Bu yıl 49'uncusu düzenlenen organizasyonda geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde zafere ulaşan İspanya'nın Real Madrid takımı ile UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan İtalya temsilcisi Atalanta, Polonya'nın başkenti Varşova'daki Narodowy Stadı'nda karşılaştı.

Haberin Devamı

Valverde ve Mbappe'nin golleriyle Real Madrid, Süper Kupa'yı müzesine götürdü. Maçın ardından ise Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'le yaptığı görüşme dikkatlerden kaçmadı. 

ANCELOTTİ'DEN ARDA'YA MÜJDELİ HABER

Süper Kupa zaferi sonrası Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'le konuştuğu görüntü gündem olurken neler söylediği ortaya çıktı.

Defensa Central'de yer alan habere göre İtalyan teknik adam Süper Kupa'da yalnızca birkaç dakika süre alan Arda Güler'e sezonun devamında bu durumun böyle devam etmeyeceğini ve daha fazla süre bulacağını belirtti.

Ayrıca Mallorca maçında da daha fazla oynama şansı bulacağını çünkü bunu hak ettiğini dile getirdi.

REAL MADRİD'LE 4.KUPA

Real Madrid ile geçen sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Arda, dün gecenin ardından ikinci kez Avrupa'da kupa kazandı. Geçen sezon La Liga ve İspanya Süper Kupası'nı kazanan takımın parçası olan milli futbolcu, Türkiye'de de Fenerbahçe formasıyla Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

'O BUNU HAK EDİYOR'

Arda Güler için Jude Bellingham şunları söyledi: Onu çok seviyorum. Çok genç, herkes onu çok seviyor. Bunu hak ediyor. Çok alçakgönüllü bir oyuncu. Onun keyif almasını, mutlu olmasını sağlamalıyız. İnanılmaz bir oyuncu olacak.

 

Haberin Devamı
'O BENİM KÜÇÜK KARDEŞİM'

Maçın ardından Arda Güler'e takım arkadaşlarından övgü dolu sözler geldi. Thibaut Courtois Arda için "O benim küçük kardeşim. Bizim menajerlerimiz aynı. O yüzden ona yardım etmeye çalışıyorum. Çok iyi bir insan. Çok özel bir oyuncu. Bu sezon bizim için önemli olacak. Çok çalışıyor. Bence Real Madrid'de çok kupa kazanacak." dedi.

ARDA GÜLER, OYUNA 88’İNCİ DAKİKADA DAHİL OLDU

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, Atalanta ile oynadıkları maçın 88’inci dakikasında oyuna dahil oldu. 19 yaşındaki futbolcu, Vinicius Junior’un yerine oyuna girerek mücadelenin son dakikalarında forma şansı buldu.

MBAPPE İLK MAÇINDA GOLLE BULUŞTU

Yeni transfer Kylian Mbappe, Real Madrid kariyerine golle başladı. İspanyol ekibinin formasıyla İlk resmi maçına Atalanta karşısında çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 68’inci dakikada takımının ikinci golünü kaydetti. Öte yandan mücadeleye ilk 11’de başlayan Mbappe, 83’üncü dakikada yerini Brahim Diaz’a bıraktı.

Haberin Devamı
REAL MADRİD, BARCELONA VE MİLAN’I GERİDE BIRAKTI

 

UEFA Süper Kupa maçında Atalanta’yı 2-0 mağlup eden Real Madrid, 6’ncı kez Süper Kupa’yı müzesine götürdü. İspanyol devi, 5’er kez bu kupayı kazanan Barcelona ve Milan’ı geride bırakarak Süper Kupa'yı en çok kazanan takım olmayı başardı.

SÜPER KUPA REAL MADRİD'İN

Real Madrid, UEFA Süper Kupa maçında Atalanta’yı 2-0 mağlup ederek 6'ncı kez bu kupanın sahibi oldu.

2024 UEFA Süper Kupa’da Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta karşı karşıya geldi. Varşova Ulusal Stadyumu'nda oynanan maçta İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer düdük çaldı. Sandro Scharer’in yardımcılıklarını Stephane De Almeida ve Jonas Emi üstlendi. Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve 0-0’lık eşitlikle soyunma odasına gidildi. İkinci yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiren Real Madrid, maçı 2-0 kazanarak 6’ncı kez UEFA Süper Kupa’nın sahibi oldu. İspanyol ekibine galibiyeti getiren golleri 59’uncu dakikada Federico Valverde ve 68’inci dakikada Kylian Mbappe attı.

Yazarlar