FenerbahçeFenerbahçe'de ayrılık! Başkan transferi açıkladı, işte yeni takımı

Fenerbahçe'de ayrılık! Başkan transferi açıkladı, işte yeni takımı

05.08.2024 - 15:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezonun startı 9 Ağustos Cuma günü verilecek. Kulüpler kadrolarına takviye için son çalışmaları yapıyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Fenerbahçede ayrılık Başkan transferi açıkladı, işte yeni takımı

Süper Lig'de yeni sezon için geri sayım başlarken, kulüpler transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte son transfer gelişmeleri...

HURMA: FENERBAHÇE'DEN DOH'U TRANSFER ETTİK

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe'den yaptıkları transferi açıkladı: Marius Tresor Doh'u bonservisiyle transfer ettik. (Ajansspor)



GALATASARAY'A SÜRPRİZ 10 NUMARA! 7 MİLYON EURO BÜTÇE AYRILDI

Galatasaray, geçen sezondan beri 10 numara arayışlarına devam ediyor. Aradan geçen süre içerisinde Sarı-Kırmızılılar, birçok isim ile görüşme sağladı. Cim Bom’un listesine son giren isim ise İngiltere’den oldu. Championship ekiplerinden Blackburn’de görev yapan Sammie Szmodics ile Galatasaray’ın ilgilendiği öne sürüldü. 2 yıl daha kontratı bulunan İrlandalı futbolcu için 10 milyon Euro’ya yakın bir bonservis talep edildi. Galatasaray Yönetimi ise 28 yaşındaki futbolcuyu çok daha düşük bir rakama kadrosuna katmak istiyor.

BÜTÇE 7 MİLYON EURO

Gelen haberlere göre yıldız oyuncunun, kiralanması da ihtimaller arasında değerlendiriliyor. Fakat transferin, satın alma ile gerçekleşmesi halinde ise Aslan’ın, 7 milyon Euro civarında bir bütçe ayırdığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor. (Fanatik)

 

CENGİZ ÜNDER'DEN KATAR'IN TEKLİFİNE RET!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun ayrılık raporu verdiği iddia edilen Cengiz Ünder'e bir kulüp daha talip oldu. Katar basınında yer alan habere göre; Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi'nin, Cengiz Ünder ile görüşme halinde olduğu ancak Cengiz Ünder'in gelen teklifi reddettiği kaydedildi.

İtalyan kulübü Roma döneminde de kadroda düşünmediği milli futbolcuyu Fenerbahçe'de de planlarına dahil etmeyen teknik direktör Jose Mourinho'nun Cengiz Ünder'i gönderilecekler listesine koyduğu iddia edilmişti. (Sporx)

 

Haberin Devamı
İSPANYOLLAR DUYURDU: F.BAHÇE'DEN İLKAY HAMLESİ!

İspanyol medyasından İlkay Gündoğan ile ilgili flaş iddialar geldi. Todofichajes’te yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, orta saha için yönetimden gurbetçi yıldızı istedi.

Bunun üzerine yönetici Acun Ilıcalı’nın, çalışmalara başladığı vurgulandı. Haberde, İlkay’ın Barcelona’da mutsuz olduğu, Galatasaray’ın da bu oyuncuyla ilgilendiği ancak resmi girişimde bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan önceki gece oynanan Barcelona-Real Madrid maçı sonrası Arda Güler ile İlkay Gündoğan arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Defensa Central’in iddiasına göre Arda, Sarı-Kırmızılı takımın taraftarı olduğu bilinen yıldız futbolcuya, “Abi, Galatasaray’a gidecek misin?” diye sordu. İlkay ise, “Henüz karar vermedim. Ne olacağını göreceğiz” dedi. (Fanatik)

 

TRABZONSPOR'DA BATAGOV İÇİN YOĞUN PAZARLIK

Bordo-mavililer, 22 yaşındaki başarılı oyuncu için Ukrayna ekibi Zorya’ya önceki gün resmi teklif yapmıştı. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği aktarıldı. Kulüplerin anlaşma sağlaması halinde Batagov sözleşme imzalamak üzere Türkiye’ye davet edilecek.


 

AMRABAT'TAN FENERBAHÇE'YE OLUMSUZ YANIT!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Fred'in Lugano maçında sakatlanmasının ardından yönetimden orta saha transferi için elini çabuk tutmasını istemişti. Yönetim, bir süredir Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyordu. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe’ye bu konuda olumsuz haber geldi.

Sofyan Amrabat’ın, bonservisini elinde bulunduran Fiorentina ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Yıldız orta saha oyuncusunun, İtalya’ya dönmek istemediği ve Fenerbahçe’nin teklifine de şimdilik olumsuz yanıt verdiği vurgulandı. Amrabat’ın, geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Manchester United’da kariyerini sürdürmek istediği ve İngiliz devini beklediği belirtildi. İngiliz ekibinin menajeri Ten Hag, 27 yaşındaki futbolcunun kalmasına yeşil ışık yaktı. (Fanatik)

 

 

Haberin Devamı

 

Yazarlar