GalatasarayGalatasaray'da Nicola Zalewski operasyonu! Yönetim İtalya'ya gitti

SON DAKİKA | Galatasaray'da Nicola Zalewski operasyonu! Yönetim İtalya'ya gitti

10.09.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Roma forması giyen Nicola Zalewski'nin transferinde gaza bastı. Sarı-kırmızılılarda kurmaylar, Polonyalı hücumcuyu İstanbul'a getirmek için İtalya'ya gitti.

Galatasarayda Nicola Zalewski operasyonu Yönetim İtalyaya gitti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar Nicola Zalewski transferi için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılılarda kurmayların, Polonyalı futbolcunun transferi için İtalya'ya gittiği öğrenildi.

megaphone

Galatasaray'dan Nicola Zalewski hamlesi

ROMA İLE SON GÖRÜŞME

Nevzat Dindar'ın haberine göre; Nicola Zalewski'nin Galatasaray'ın transfer teklifini kabul ettiği belirtildi. Roma ile bonservis konusunda son bir görüşme gerçekleştirileceği kaydedildi.

Öte yandan sarı-kırmızılı takımda kurmayların bir transfer daha planladığı vurgulandı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, 22 yaşındaki Nicola Zalewski'nin transferi konusunda geri sayıma geçti.

Sarı-kırmızılıların, Polonyalı futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalamasının beklendiği aktarıldı.

YÖNETİM İTALYA'YA GİTTİ

Nicola Zalewski transferi için girişimlerine hız veren kurmaylar, İtalya'ya gitti. Sarı-kırmızılı idarecileri taşıyan uçak Roma'ya iniş yaptı.

Haberin Devamı
23 KEZ MİLLİ OLDU

Roma altyapısında yetişen Nicola Zalewski, Polonya Milli Takımı'nda 23 karşılaşmada forma şansı buldu. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK

Nicola Zalewski bu sezon Roma'da 3 maça çıktı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 142 dakika sahada kaldı. Nicola Zalewski'nin Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Polonyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

ROMA ALTYAPISINDA YETİŞTİ

Nicola Zalewski, futbol kariyerine Roma altyapısında başladı. Nicola Zalewski, 2019-2020 sezonu başında Roma'da U19 takımına yükseldi. Polonyalı kanat oyuncusu, 2021-2022 sezonunda Roma'da A takım forması giymeye başladı.

Haberin Devamı