GalatasarayGalatasaray'a piyango! Wilfried Zaha'ya yeni talip

Galatasaray'a piyango! Wilfried Zaha'ya yeni talip

22.08.2024 - 18:43 | Son Güncellenme:

Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Galatasaraya piyango Wilfried Zahaya yeni talip

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüpler de kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

ZAHA'YA PREMİER LİG'DEN YENİ TALİP

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Wilfried Zaha'ya yeni bir talip çıktı...

The Sun'da yer alan habere göre Wolverhampton, yıldız oyuncunun peşine düştü.

Pedro Neto ile yollarını ayıran Wolves, Portekizli kanat oyuncusunun yerini Zaha ile kapatacak.

Sarı kırmızılı takımın tecrübeli futbolcunun bonservisine yaklaşık 11 milyon euro istediği belirtilirken, Wolves'un oyuncuyu bir yıllığına kiralamayı planladığı yazıldı.

Wilfried Zaha'nın adı daha önce eski takımı Crystal Palace ve Leicester City ile de anılmış ancak anlaşma sağlanamamıştı.

BEŞİKTAŞ, MULEKA'YI TFF'YE BİLDİRDİ

Beşiktaş Kulübü, Jackson Muleka'nın Suudi Arabistan'a transfer olduğunu TFF'ye bildirdi.

İLKAY GÜNDOĞAN, CITY'DE! 2+1 YILLIK İMZA

Barcelona ile ipleri koparan İlkay Gündoğan yeniden yuvaya döndü. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe ve G.Saray'ın da gündemine gelen İlkay Gündoğan, Manchester City ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılacak.

Haberin Devamı
AURIER, FLAMENGO YOLUNDA

Galatasaray macerası sonrası serbest oyuncu durumundaki Serge Aurier'nin yeni takımı belli oluyor. Deneyimli oyuncunun kariyerini Avrupa dışında sürdürmesi gündemde. L-frii'nin haberine göre Aurier, kariyerine Avrupa dışında devam edebilir. Fildişi Sahilli oyuncu ile Brezilya ekiplerinden Flamengo'nun ilgilendiği belirtiliyor. Avrupa'da hala takım bulabileceği belirtilen 31 yaşındaki sağ bekin yine de Flamengo'nun ilgisine sıcak baktığı aktarılmakta. (Fanatik)

SOL BEKE JAVIER GALAN! KİRALAMA TEKLİFİ

Sol bek mevkiine transfer planlayan Galatasaray'da son aday Javier Galan oldu. Atletico Madrid'de oynayan 29 yaşındaki sol bek için görüşmelerin başladığı ifade edildi.

Atletico Madrid'de teknik direktör Diego Simeone'nin de ayrılmasına onay verdiği Galan için 1 yıllık kiralık anlaşma teklif edildiği belirtildi.

GALAN TRANSFER İÇİN İSTEKLİ
İspanyol futbolcunun, sarı kırmızılı takımda oynamaya sıcak baktığı ve transfer konusunda istekli olduğu bildirildi. Tecrübeli oyuncunun kulüplerin görüşmesini beklediği aktarıldı. Atletico Madrid'le Haziran 2026'ya kontratı olan Galan için İspanyol kulübü zorunlu satın alma opsiyonu şartı sunuyor. (Sporx)


 

KARSDORP'TAN BEŞİKTAŞ'A RET!

Roma'da yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen 29 yaşındaki Hollandalı sağ bek Rick Karsdorp, kendisine gelen tekliflerle ilgili kararını verdi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Karsdorp, Beşiktaş'ın ve Yunanistan ekibi AEK'nın kendisine yaptığı teklifleri geri çevirdi.

Roma'da 2.2 milyon euro maaş kazanan Karsdorp'un aynı rakamlara bir teklif bulamaması durumunda gelecek sezon sonuna kadar Roma'da kalabileceği ve sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte sezon sonunda takımdan bedelsiz ayrılabileceği belirtildi.  (Sporx)

 

 

Haberin Devamı
F.BAHÇE'DE STRATEJİ DEĞİŞTİ, YENİ HEDEF HERMOSO

Asbaşkan Acun Ilıcalı, Ferdi'nin ayrılması halinde yerine yeni bir isim alacaklarını söylemişti. Ancak Milli yıldızın ardından Rodrigo Becao'nun da transfer olması gündemde. Bu gelişme sonrası Jose Mourinho'nun strateji değişikliğine gittiği kaydedildi. Buna göre Portekizli teknik adam, yönetimden hem sol bekte hem de sol stoperde oynayabilecek bir isim istedi. Bu tanıma uyan oyunculardan biri Mario Hermoso.

BEŞİKTAŞ'IN DA GÜNDEMİNE GELDİ
Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen İspanyol yıldız için maliyet araştırmasına başlandığı belirtildi. 2019'dan beri formasını giydiği Atletico'nun yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen 29 yaşındaki İspanyol yıldız boşa çıkmıştı. Piyasa değeri 25 milyon Euro olarak gösterilen başarılı oyuncu, kulüp kariyerinde 249 maçta stoper, 53 maçta sol bek olarak oynadı. (Fanatik)

Yazarlar