GalatasarayGalatasaray'da Kerem Aktürkoğlu bombası! 2 ayrılık birden, menajeri konuştu

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu bombası! 2 ayrılık birden, menajeri konuştu

07.08.2024 - 15:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun başlamasına 2 gün kaldı. Transfer çalışmalarını sürdüren kulüpler, transferle ilgili son rötuşları yapıyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu bombası 2 ayrılık birden, menajeri konuştu

Süper Lig'de yeni sezon için geri sayım başlarken, kulüpler teknik adamların talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor. İşte günün transfer gelişmeleri...

DIGNE'DEN AÇIKLAMA

Galatasaray ile görüştüğü iddia edilen Lucas Digne konuyla ilgili olarak “Üzgünüm ama doğru değil” dedi. 

Lucas Digne'nin menajeri Mikkel Beck ise "Galatasaray, Aston Villa ile temasa geçti. Ancak Galatasaray ile aramızda anlaşma sağlanamadı. Lucas, Aston Villa'da kalmak istiyor ve sözleşme şartlarını müzakere etme niyetinde değildi." dedi.


BEŞİKTAŞ'TAN YASİN ÖZCAN'A TEKLİF!

Beşiktaş, geçen sezon sonunda transfer gündemine aldığı Kasımpaşa’nın genç stoperi Yasin Özcan için yeniden devreye girdi. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst’un da transferine onay verdiği 18 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’ın lacivert beyazlılara para ve takas teklifi yaptığı öğrenildi. Kasımpaşalı yöneticilerin teknik direktör Sami Uğurlu ile konuştuktan sonra Beşiktaş’a cevap verecekleri ifade edildi. İki sezondur Süper Lig’de forma giyen Yasin Özcan, 2022-23 sezonunda henüz 16 yaşındayken Başakşehir maçında ilk gol sevincini yaşadı. (Fanatik)


 

 

BOUPENDZA'YA SÜPER LİG'DEN 2 TAKIM TALİP!

MLS ekiplerinden Cincinnati'de forma giyen Aaron Boupendza ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gabonlu santrfora, Süper Lig'den 2 takımın ilgi gösterdiği iddia edildi.

Foot Mercato'nun haberine göre; Aaron Boupendza'ya Yunanistan Süper Ligi'nden AEK ve PAOK talip oldu. Yunanistan ekiplerinin, Gabonlu forvete teklifini sunduğu belirtildi. Transfer görüşmelerinin devam ettiği aktarıldı. Aaron Boupendza için Süper Lig'den Göztepe ile Kasımpaşa'nın da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Hem Kasımpaşa hem de Göztepe'nin Aaron Boupendza transferinde girişimlerini sürdürdüğü ifade edildi. (Fanatik)

Haberin Devamı
GALATASARAY, LUCAS DIGNE İLE ANLAŞTI! ASTON VILLA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Son olarak Norwich City'den Gabriel Sara'yı renklerine katan Galatasaray'da flaş transfer gelişmesi yaşandı. 

Sports Digitale'nin haberine göre; sarı-kırmızılı kulüp, Lucas Digne ile anlaşmaya vardı ve Aston Villa'ya resmi teklif yaptı. Cenk Ergün, Monchi ile görüşmelere başladı.


LUCAS DIGNE KİMDİR?
Fransız sol bek Lucas Digne şu an Premier Lig devi Aston Villa’da forma giyiyor ve 2026 yılına kadar sözleşmesi var. Piyasa değeri 12 milyon euro olan oyuncu 1993 doğumlu. Futbol hayatına Lille’de başlayan Digne, PSG, Roma, Barcelona ve Everton gibi büyük takımlarda da forma giydi.

Lucas Digne için daha önce kulüpler toplamda 84 milyon euro bonservis bedeli ödedi. 2013 yılında Lille’den PSG’ye transfer olurken 15 milyon euro, 2016 yılında PSG’den Barcelona’ya 16.5 milyon euro, 2018 yılında Barcelona’dan Everton’a 20 milyon euro ve 2022 yılında ise Everton’dan Aston Villa’ya 30 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Digne kariyerinde 414 maçta sahada olurken 18 gol ve 45 asist yapmayı başardı. Oyuncunun piyasa değeri 2019 yılında 35 milyon euro’ya kadar çıkmıştı. Fransa Milli Takımı kariyerinde ise toplamda 46 maçta forma giydi.

SPARTAK MOSKOVA'DAN G.SARAY'A 20+2 MİLYON EUROLUK TEKLİF!

Galatasaray'da sıcak gelişme yaşandı...

Sports Digitale'in haberine göre; Rus temsilcisi Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Galatasaray'a 20+2 milyon Euro resmi teklif yaptı.

KEREM'İN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA
Match TV'ye konuşan Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri William D'Avila şunları söyledi: Galatasaray ve Spartak Moskova anlaşmaya vardı. Fakat Kerem'in kişisel şartları konusunda hala anlaşamadık. Kerem, Spartak Moskova'ya sıcak bakıyor ancak kişisel şartları netleştirmemiz gerekiyor