FenerbahçeGalatasaray Elias Jelert transferini resmen açıkladı! Tete için FIFA müjdesi

Galatasaray Elias Jelert transferini resmen açıkladı! Tete için FIFA müjdesi

25.07.2024 - 14:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezon 9 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Kulüpler iddialı kadro kurmak için transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaray Elias Jelert transferini resmen açıkladı Tete için FIFA müjdesi

Süper Lig'de kulüpler, teknik direktörlerin talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

GALATASARAY JELERT'İ AÇIKLADI

Galatasaray, Kopenhag’dan Elias Jelert’i kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Elias Jelert Kristensen’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü F.C. København ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Kopenhag Kulübü, 21 yaşındaki Jelert için Galatasaray'dan gelen teklifin kabul edildiğini dün açıklamıştı. Danimarkalı futbolcu, Kopenhag'da 21'i UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi olmak üzere 97 resmi maça çıktı. (AA)


KAZIMCAN KARATAŞ, RUSYA'YA KİRALANDI

Kazımcan Karataş Rusya'da. Sarı kırmızılı futbolcu, Rusya Ligi ekiplerinden Orenburg'a 1 yıllığına kiralandı.

GALATASARAY FIFA CEZASINDAN KURTULDU

Galatasaray'dan Panathinaikos'a transfer olan Tete maliyetiyle ilgili detaylar belli oldu. Sarı-kırmızılılar önemli bir yükten kurtuldu. Milliyet muhabiri Nevzat Dindar'ın haberine göre Tete'ye transferi için verilen FIFA cezasını Galatasaray ödemeyecek. FIFA'nın verdiği 2.3 milyon euroluk cezayı Yunan kulübü Panathinaikos karşılayacak.

ASLAN'IN KASASINA 4.75 MİLYON EURO GİRDİ
Öte yandan bu meblağ kazanılan bonservis bedelinin dışında. Sarı-kırmızılılar bu transferden net olarak 4 milyon 750 bin euroyu kasasına koydu. 2.3 milyon euroluk ceza ile birlikte bu transferin bütçesi 7 milyon euroyu aşıyor.

Haberin Devamı
LEO DUBOIS'DAN 2.8 MİLYON EURO'LUK GELİR

Galatasaray’da anlaşma sağlanan yeni sağ bek Jelert takıma adapte olana kadar Leo Dubois bu görevi üstlenmeye devam edecek. Teknik direktör Okan Buruk, transfer yapılana kadar ilk 11 seviyesindeki oyuncuların satılmasına karşı çıktığını dile getirmişti. Dubois’nın da 3 Ağustos’taki Süper Kupa maçı da dahil olmak üzere kadroda yer alması bekleniyor. Jelert takıma uyum sağladığında Fransız futbolcunun ayrılmasına izin verilecek. Hem sağ bek hem de sol bek olarak görev yapabilen Dubois, geçen sezon kiralık oynadığı Başakşehir’le anlaşmaya varmıştı. Galatasaray, tecrübeli savunmacıdan 2.8 milyon Euro bonservis geliri elde edecek. (Fanatik)

DENEYİMLİ STOPER SAVIC, TRABZON'DA!

Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen stoper Stefan Savic'i kadrosuna kattı. Trabzonspor'un yeni transferi Stefan Savic, Trabzon'a geldi.

33 yaşındaki savunmacı, "Oldukça heyecanlıyım ve taraftarlarımızı burada görmek çok heyecan verici. Transfer sürecim kolay değildi ama sonu güzel oldu. Taraftarlarımız ve takım arkadaşlarımla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Abdullah Avcı ile görüştüm. Sezona büyük bir beklentiyle başlıyoruz, o yüzden çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

 

 

TETE RESMEN AYRILDI! İŞTE BONSERVİS BEDELİ

Galatasaray'da Okan Buruk'un kadroda düşünmediği Tete, Panathinaikos’la anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Mateus Cardoso Lemos Martins’in transferi konusunda Panathinaikos FC ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Panathinaikos FC, şirketimize net 4.750.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir" ifadeleri kullanıldı.

4 yıllık mukaveleye imza atacak olan Tete ise yıllık 2.7 milyon euro kazanacak.

PANATHINAIKOS UEFA KADROSUNA DAHİL ETTİ

Avrupa Ligi'nde yer alan Panathinaikos, Tete'yi UEFA kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı
F.BAHÇE'DE 6 NUMARA İÇİN 3 ADAY

Fenerbahçe'de Lugano maçında Rade Krunic, ön liberoda etkisiz kalırken tehlike yaratacak topları kesemedi. Teknik direktör Jose Mourinho, F.Bahçe yönetiminden Fred'in yanına ön libero mevkisinde savunma yönü güçlü kesici bir orta saha oyuncusu talep etmişti.

Kanarya'nın transferden sorumlu kurmayları, listede bulunan Sofyan Amrabat, Sander Berge ve İbrahim Sangare için girişimlere başladı. Fiorentina'nın elden çıkarmak istediği Amrabat ve Burnley'den Berge konusunda fiyat araştırması yapılırken Nottingham Forest'tan Sangare için de kiralık formülü üzerinde duruluyor. (Sabah)