Süper Lig Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye çılgın teklif! İşte o rakam

SON DAKİKA Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye çılgın teklif! İşte o rakam

05.07.2024 - 10:26 | Son Güncellenme:

Yaz transfer sezonu 24 Haziran'da açıldı. Süper Lig devleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler kadrolarına takviye yapmak için harekat başlattı. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeye çılgın teklif İşte o rakam

Bir yandan EURO 2024'te heyecan sürerken diğer taraftan Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Günün en çok konuşulan transfer haberleri şöyle... 

megaphone

CANLI

FENERBAHÇE'YE SAMARDZIC'TEN KÖTÜ HABER

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Samardzic'ten olumsuz haber aldığı ortaya çıktı. Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe, Udinese forması giyen Sırp futbolcunun transferinden vazgeçti. Fenerbahçe'nin bu kararı alma sebebinin oyuncunun Türkiye'de forma giymek istememesinden kaynaklandığı belirtildi. Yıldız futbolcunun transfer listesinden çıkarıldığı vurgulandı.

MOURINHO, TERRIER'E ONAY VERDİ, GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fenerbahçe'de kanat oyuncu arayışlarında hedef belli oldu. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; teknik direktör Jose Mourinho, Martin Terrier ismine onay verdi ve temaslar başladı. 

13 GOLE KATKI YAPTI

Tüm kulvarlarda geçen sezon 36 maçta 9 gol, 4 asistlik performans sergileyen 27 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt'ta piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriiyor.

 

FERDİ'YE 25 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğly için Avrupa'dan birçok kulüpten teklif alan Fenerbahçe'nin kapısını bu kez Brighton çaldı. Fanatik'in haberine göre; Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

KARAR EURO 2024 SONRASI

Fenerbahçe, Ferdi ile ilgili tüm seçenekleri EURO 2024 sonrasında değerlendirecek. 

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'IN DI MARIA İNADI

Salih Uçan’ın sözleşmesini uzatan, Gabriel Paulista ve Rafa Silva’yı da kadrosuna katan Beşiktaş yönetimi, Di Maria için tüm şartları zorluyor. Bu transfer için 2. Başkan Hüseyin Yücel daha önce “Copa America’dan sonra Di Maria’yı almaya gideceğiz inşallah. Teklifimizi yaptık. Cevabını bekliyoruz” demişti. Taraftara geçen sezon ligde yaşanan başarısızlığı unutturmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Copa America’nın sona ermesinin ardından Arjantinli futbolcuyla tekrar masaya oturacak. 

BOMBA İDDİA! F.BAHÇE, CENK TOSUN İLE GÖRÜŞECEK

Fenerbahçe'de forvet transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fanatik'ten Necati Albayrak'ın haberine göre; Serdar Dursun'la yeni sözleşme konusunda görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'u istiyor.

EURO 2024 SONRASI GÖRÜŞME YAPILACAK

Fenerbahçe, EURO 2024 sonunda Beşiktaş ile kontrat yenilemeyen Cenk Tosun'la da görüşme yapacak.