Süper LigBeşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour İstanbul'a geliyor! İşte saati

Beşiktaş'ın yeni transferi Cher Ndour İstanbul'a geliyor! İşte saati

12.08.2024 - 15:47 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu başladı. Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Beşiktaşın yeni transferi Cher Ndour İstanbula geliyor İşte saati

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon start alırken, kulüplerin transfer çalışmaları devam ediyor.

SERDAR AZİZ, KATAR YOLCUSU

Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Serdar Aziz'e talip çıktı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre tecrübeli stopere Katar'dan teklif geldi.

Katar Ligi yönetimi, Serdar Aziz'in ligde oynamasını onayladı ve oyuncunun temsilcisi Katar kulüpleriyle sözleşme görüşmelerine başladı.

 

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ CHER NDOUR

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Beşiktaş Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile’yi kadrosuna katmıştı. Yabancı hamlelerin ardından Can Keleş ve Emirhan Topçu’yu da yerli rotasyonuna dahil eden Siyah-Beyazlılar, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş’ın yeni transferi Cher Ndour, 20.55'te Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde olacak

Beşiktaş'ın açıklaması şöyle;

'Profesyonel futbolcu Cher Ndour, kulübümüzle transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İstanbul'a geliyor. Profesyonel futbolcu Cher Ndour’u taşıyan uçak, bu akşam saat 20.55’te Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde olacaktır.'

FENERBAHÇE'DEN TRANSFER BOMBASI

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın, Mario Branco ile İngiltere’de transfer görüşmeleri yapacağı kaydedildi. Sarı-lacivertliler, Manchester City'nin yıldız futbolcusunu listesine aldı.

Fenerbahçe'de Yönetici Acun Ilıcalı’nın kısa süre içerisinde sportif direktör Mario Branco ile birlikte İngiltere’ye giderek burada temaslarda bulunacağı belirtildi. İkilinin ilk olarak Londra’da Chelsea’li yetkililer ile Romeo Lavia ve Lesley Ugochukwu’dan birini kiralamak için masaya oturacağı kaydedildi. Maviler’in teknik patronu Enzo Maresca’nin, Ugochukwu’nun gönderilmesine daha sıcak baktığı belirtildi. Acun Ilıcalı ve Mario Branco’nun İngiltere’deki tek adresi Londra olmayacak.

Fenerbahçe, Manchester City’den Kalvin Phillips’i radarına aldı. İngiliz yıldız geçtiğimiz sezon da Sarı-Lacivertliler’in listesindeydi. Phillips, ikinci yarıyı West Ham’da kiralık olarak geçirdi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Guardiola’nın planları arasında bulunmuyor. Hem City Yönetimi hem de Phillips, gelecek tekliflere açık. Kanarya’nın, başarılı futbolcunun maliyet durumu araştırdıktan sonra teklif yapıp yapmamaya karar vereceği öğrenildi. (Fanatik)

Haberin Devamı
GALATASARAY'A KOLOMBİYALI KANAT! MELO DEVREYE GİRDİ

Aslan’da Wilfried Zaha ile yolların ayrılması beklenirken, Sarı-Kırmızılılar kanat transferi için hemen düğmeye bastı. Alınan bilgiye göre teknik direktör Okan Buruk’un, Brezilya ekibi Fluminense’de forma giyen Jhon Arias’ı istediği öğrenildi. Kolombiyalı futbolcu, Fluminense’nin önemli oyuncuları arasında yer alıyor. Kulübüyle sözleşmesi 2026’da bitecek Arias, sağ kanat pozisyonunun yanı sıra hücumda solda ve forvette de oynayabiliyor.

Hızı ve tekniğinin yanı sıra fiziksel anlamda da gayet iyi bir futbolcu olan 26 yaşındaki Arias, bu yıl takımı adına forma giydiği 32 karşılaşmada rakip fileleri 7 kez sallarken, 6 da asist yaptı. Milli formayı 21 kez giyen ve 3 kez gol sevinci yaşayan Arias’ın piyasa değeri yaklaşık 14 milyon Euro civarında. Cim Bom’un, transfer bütçesinde yer açar açmaz, Brezilya kulübüyle masaya oturması bekleniyor.

FELIPE MELO'DAN BİLGİ ALDILAR

Fluminense’nin yıldızlarından Jhon Arias’ı en iyi tanıyanların başında, elbette bir dönem Galatasaray forması giyen Felipe Melo geliyor. Yeşil-Kırmızılılar’da Arias’la birlikte forma giyen Melo’nun, Kolombiyalı futbolcu ile ilgili tüm bilgileri, teknik direktör Okan Buruk ve kurmaylarıyla paylaştığı öğrenildi. (Fanatik)

İŞTE FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİNE GELECEK İSİM

Fenerbahçe’nin ligde 1-0 kazandığı Adana Demir maçı sonrası tribünler Ferdi Kadıoğlu’nu bağrına bastı. Milli yıldızın ayrılmaması için büyük sevgi gösterisinde bulundu. Ancak Brighton’ın teklifi karşısında yönetimin de kafası karıştı.

Tarafların 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığı iddia edilse de henüz bir anlaşma yok. Brighton, bonuslarla 35 milyon Euro teklif ederken, Sarı-Lacivertliler rakamın 40 milyon Euro’yu bulması için sıkı bir şekilde pazarlıkları sürdürüyor. Fenerbahçe’nin elini güçlendiren gelişme ise Arsenal ve Manchester United’ın da Milli yıldıza ilgi duyması ve devreye girmesi.

ADA’YA YEŞİL IŞIK

İki İngiliz devinin de Ferdi’nin menajeriyle temasa geçtiği kaydedildi. 24 yaşındaki oyuncunun Brighton’a olduğu gibi Arsenal ve Manchester United’a da yeşil ışık yaktığı belirtildi. Ferdi Kadıoğlu, kariyerine Premier Lig’de devam etmek istiyor. Başarılı oyuncu, Fenerbahçe’ye mümkün olan en yüksek bonservisi kazandırmak için yönetimin anlaşacağı takıma imza atmaya hazır.

Eğer Ferdi Kadıoğlu'nun transferi gerçekleşirse Fenerbahçe rekor bir bonservis gelirini de kasasına koyacak.

PATRİCK DORGUAR AŞTIRMASI

Ferdi’nin ayrılığı halinde yerine mutlaka bir sol bek transferi yapılacak. Listede birçok isim var ve menajerlerden de sürekli öneriler geliyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’in, Lecce forması giyen Patrick Dorgu’yı listenin ilk sırasına koyduğu öne sürüldü. 19 yaşındaki genç yıldız adayı, İtalyan ekibinde sergilediği müthiş performansla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. (Fanatik)

KEREM AKTÜRKOĞLU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı an meselesi... Galatasaray ile 13 milyon euro bonserviste anlaşan Spartak Moskova’nın Kerem’i ikna etmek için fiyat yükseltmeye devam ettiği belirtildi. 2.4 milyon euroya çıkan Rus ekibinin, Kerem’i ikna etmek için bonuslarla beraber 3 milyon euro teklif ettiği bildirildi.

Kerem’le aradaki farkı kapatan Spartaklı yöneticilerin son detaylar üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'IN TRANSFERİ İSTANBUL'A GELİYOR

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Kara Kartal; Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile’yi kadrosuna katmıştı. Yabancı hamlelerin ardından Can Keleş ve Emirhan Topçu’yu da yerli rotasyonuna dahil eden Siyah-Beyazlılar, tekrar yabancı operasyonuna başladı.

Fransa Ligue 1 devi PSG’den Cher Ndour’u gözüne kestiren Beşiktaş Yönetimi, 20 yaşındaki İtalyan futbolcunun transferini bitirdi. PSG’yle kiralama üzerine el sıkışan Kara Kartal, genç futbolcuyu bu hafta içinde İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Başarılı oyuncunun kontratında zorunlu satın alma opsiyonu yer almayacak.

FENERBAHÇE'DE ÖNCELİK AMRABAT

6 numara için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de liste başında Amrabat bulunuyor. İngiliz kulüpleriyle temasta olan futbolcuların durumu, buradaki transfer döneminin kapanmasından sonra netlik kazanacak.

Ada’daki transferin bu ay sonunda bitecek olması, Türkiye’de ise 13 Eylül’e kadar devam etmesi nedeniyle 6 numara transferinin gerçekleşmesi biraz daha zaman alacak.

Yazarlar