Süper LigFenerbahçe'de çifte ayrılık! Sözleşmesi feshediliyor

Fenerbahçe'de çifte ayrılık! Sözleşmesi feshediliyor

16.08.2024 - 12:46 | Son Güncellenme:

Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik

Fenerbahçede çifte ayrılık Sözleşmesi feshediliyor

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon start alırken, kulüplerin transfer çalışmaları devam ediyor.

FENERBAHÇE'DE ÇİFTE AYRILIK

Jose Mourinho takımda düşünmediği Joao Pedro ve bu sezon henüz resmi bir maçta forma giymeyen Becao'nun Fenerbahçe'deki geleceği için sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

ATALANTA, BECAO'NUN PEŞİNDE

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Atalanta, Fenerbahçe'nin yıldız stoperine kancayı taktı.

Teknik direktör Gian Piero Gasperini, Brezilyalı stoper için yönetimden talepte bulundu. Ancak Serie A ekibinin henüz resmi bir teklif yapmadığını gelen bilgiler arasında.

SÖZLEŞME FESİH GÖRÜŞMELERİ

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre ise Fenerbahçe, Joao Pedro ile sözleşme fesih görüşmeleri gerçekleştiriyor. Brezilyalı futbolcu ile yollar ayrılacak.


FENERBAHÇE'DEN 2 TRANSFER BOMBASI

Orta saha transferinin aciliyeti, Lille eşleşmesinde net şekilde ortaya çıktı. Jose Mourinho da hemen her açıklamasında bu konuda net mesajlar verdi. Fenerbahçe yönetim, Portekizli hocasının yaptığı açıklamalar sonrasında transfer çalışmalarını hızlandırdı ve gündemine 2 dünya yıldızını birden aldı.

TRANSFERE YEŞİL IŞIK

Orta sahada değişime gidecek olan Manchester United, Scott McTominay’i Napoli ile birlikte Fenerbahçe’ye önermişti. Mourinho’nun eski öğrencisine yeşil ışık yakması sonrası yönetim, bu oyuncuyu değerlendirme kararı aldı.

İngiliz ekibinin beklentisi 25 milyon Euro olsa da bu rakamı aşağı çekmesi bekleniyor. Napoli henüz teklif konusunda kararını vermedi.

Eğer İtalyanlar bu transfer için harekete geçmezse, Sarı-Lacivertliler, İskoç yıldızı daha uygun şartlarda kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

AMRABAT DEFTERİ YENİDEN AÇILDI

Öte yandan Sofyan Amrabat defteri de yeniden açılıyor. Yıldız futbolcu, geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Manchester United’da kariyerini sürdürmek istiyordu. Ancak İngiliz devi, Faslı oyuncu için hâlâ teklif yapmadı. PSG’li Manuel Ugarte için çalışmalara başladı.

Ayrıca Barcelona’dan Frenkie De Jong’un da peşine düştüler. Fiorentina’dan kesin olarak ayrılması beklenen Amrabat’ın, bu gelişme sonrası farklı seçenekleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Mourinho’nun çok istediği başarılı orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’nin yeniden girişimlere başlayacağı kaydedildi. (Fanatik)

MUÇİ'YE SÜRPRİZ TALİP!

Geride kalan sezonun ortasında yüksek bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer edilen Ernest Muçi süre bulmakta zorlanıyor. Takımdan ayılmaya karar veren Muçi'ye Süper Lig'den talip çıktı.

Rafa Silva takviyesi sonrasında Ndour ile sözleşme imzalanırken, bu bölgede bir oyuncu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Samet Aybaba’nın görüşme yaptığı genç oyuncunun kiralanma talebi kendisine iletildi. Eyüp, Bodrum ve Rizespor’un ilgi duyduğu oyuncu için Başakşehir de istekli. Muçi ise yurt dışına gitmeye sıcak bakıyor.

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'DA ORSİC'E TALİP ÇIKTI

Trabzonspor'da geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen Mislav Orsic, sakatlıklarla boğuşmuştu. Hırvat kanat oyuncusu, Abdullah Avcı tarafından sürpriz bir şekilde UEFA kadrosuna bildirilmemişti. Bu gelişmelerin üzerine 31 yaşındaki oyuncunun, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gelen haberlere göre deneyimli futbolcu için eski takımı Dinamo Zagreb devreye girdi. (Fanatik)

BEŞİKTAŞ'TA ABOUBAKAR ÇIKMAZI

Beşiktaş, gözden çıkarılan Vincent Aboubakar konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kulüple inatlaşan yıldız golcünün isteği belli oldu.

Beşiktaş, gözden çıkarılan Vincent Aboubakar’la en kısa sürede yollarını ayırmayı planlıyor. Sözleşmesi 2025’te bitecek Kamerunlu golcü ise gitmemek için direniyor ve kulübe gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Brezilya Ligi ve Arap ülkelerinden gelen teklifleri reddeden Aboubakar yıllık 3 milyon 110 bin euro garanti ücret alıyor. Kulüple inatlaşan 32 yaşındaki futbolcu sözleşmesini feshetmek için bu paranın kendisine ödenmesini istiyor.

Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar’a kadroda düşünülmediğini net bir dille bildirdi. Yönetim, Kamerunlu golcüye, “Bundan sonra kadroda yer alman çok zor” mesajını da iletti ancak ayrılık için olumlu bir yanıt alamadı.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Aboubakar’ı Galatasaray’la oynadıkları Süper Kupa ve ligdeki Samsunspor maçlarında kadroya yazmamıştı. Hollandalı hocanın, Aboubakar’a şans vermeyi düşünmediği aktarıldı.

GALATASARAY'DAN TRANSFER OPERASYONU

Galatasaray, transferde farklı bölgeler için büyük bir operasyon yürütüyor. Sarı-Kırmızılılar, transferdeki listesini oldukça geniş tutuyor.

GÜNDEM AHMETCAN KAPLAN

Yönetim rotayı Ajax’lı Ahmetcan Kaplan’a çevirdi. Sol ayaklı olan genç savunmacı, Abdülkerim’in ayrılması halinde onun yerini de doldurabilecek. Ajax’ta hiç şans bulamayan Ahmetcan’ın transfere sıcak baktığı kaydedildi.

KANAT TRANSFERİ YAPILACAK

Zaha’nın ayrılması artık kesin gibi. Kerem Aktürkoğlu da Spartak Moskova’ya gidebilir. Okan Buruk bu nedenle kanat transferi de istiyor. Fluminense ile Jhon Arias için yapılan pazarlıklarda ilerleme sağlanamadı.

İŞTE HEDEFTEKİ DİĞER İSİMLER

Galatasaray’ın, Napoli’nin gözden çıkardığı Cyrin Ngonge için maliyet araştırmasına başladığı kaydedildi. İtalyan ekibi, geçen sezonun devre arasında 18 milyon Euro ödediği 24 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak gönderebilir.

Sarı-Kırmızılılar, sol bek için yeniden Molde’li Mathias Lovik’i gündemine aldı. Norveç ekibinin orta saha oyuncusu Emil Breivik de hâlâ Aslan’ın radarında. Bu iki oyuncu için Norveç’e paket teklif yapılması bekleniyor.

Galatasaray, Chelsea’nin kiralık olarak göndermeye hazırlandığı Carney Chukwuemeka’yı da takip ediyor. Orta sahanın merkezinde her bölgede görev yapabilen 20 yaşındaki oyuncu için girişimler başlayabilir. (Fanatik)

Haberin Devamı
Yazarlar