FenerbahçeFenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi! KAP'a bildirildi, işte sözleşme detayları

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi! KAP'a bildirildi, işte sözleşme detayları

24.07.2024 - 15:13 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala kulüpler iddialı kadro kurmak için transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik

Süper Lig'de kulüpler transfer için yoğun mesai harcıyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

EN NESYRI İSTANBUL'DA! COŞKULU KARŞILAMA

Faslı futbolcu Youssef En-Nesyri, İstanbul'a geldi. Özel uçakla İspanya'nın Sevilla kentinden Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen En-Nesyri'yi, sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Mario Branco karşıladı.

İMZA DAĞITTI

Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen oyuncu, çıkışta kendisini bekleyen bir grup taraftarın yanına giderek imza verdi ve fotoğraf çektirdi. Bu esnada taraftarlar, En-Nesyri'nin boynuna Fenerbahçe atkısı taktı.
Faslı forvet, kendisini bekleyen araçla konaklayacağı otele hareket etti.

Sarı-lacivertli kulüp, En-Nesyri'nin transferi için kulübü Sevilla ile görüşmelere başlandığını, oyuncunun sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a geleceğini duyurmuştu.


FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM
F.BAHÇE TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ! EN NESYRI YOLA ÇIKTI

Fenerbahçe Kulübü, En-Nesyri ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı: Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır.  Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir."

En-Nesyri, İstanbul uçuşu için Sevilla Havalimanı'nda görüntülendi.  Faslı golcünün bugün saat 15.00 gibi İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

 

 

Haberin Devamı
OKAN BURUK, SHAPARENKO'YA ONAY VERDİ

 

Rus basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray, Wendel transferinde işi zorlaştığı için başka isimlere yöneldi. Galatasaray, Dinamo Kiev forması giyen Mykola Shaparenko için ilk teması kurdu ve oyuncu için bilgi istedi. Okan Buruk'un çok istediği Wendel için kısa bir süre daha beklenecek. Brezilyalı yıldızın transferi gerçekleşmezse Shaparenko için gaza basılacak. Fakat 25 yaşındaki Ukraynalı oyuncunun transferi de kolay gözükmüyor.

Şampiyonlar Ligi elemelerinde boy gösterecek olan Dinamo Kiev, bu turları başarıyla geçerse yıldız oyuncusunu bırakmak istemiyor. Ukrayna basınındaki haberlerde; Kiev'in Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması halinde ayrılığa izin verebileceği belirtildi. (Sporx)

BEŞİKTAŞ'IN HALLER İNADI

Bir süredir Sebastian Haller isimleri yanyana bulunan Beşiktaş'ın futbolcuyu kadrosuna katma konusunda inatçı olduğu belirtildi. Haller için yeniden atağa geçen Beşiktaş, Borussia Dortmund'a satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapmaya hazırlanıyor. Haller geçen sezon Borussia Dortmund formasıyla 19 maça çıktı. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. (Fanatik)

İŞTE EN-NESYRI'NIN SÖZLEŞMESİ

Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olacak. Faslı oyuncu yıllık 4 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Uzun süren görüşmeler neticesinde mutlu sonla biten transfer bugün resmi olarak duyurulacak. Mourinho’nun imza attığı günden bu yana listenin en başına yazdığı ve kadroya katılmasını çok istediği oyuncu 4 yıl boyunca Fenerbahçe forması giyecek.

BONUSLAR VAR
Fenerbahçe’nin Sevilla ile 20 milyon Euro’ya anlaştığı ifade edilirken oyuncunun forma giyeceği her sezon için de 20 golü geçmesi halinde artı 1 milyon Euro daha kulübüne bonus ödenecek. Türk futbol tarihinin şu ana kadarki en fazla bonservis ödenen oyuncusu Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazandıktan sonra 17 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Mario Jardel’di. En-Nesyri tam 24 yıl sonra bu rekoru kırmış olacak.

GELİŞ SAATİ BELLİ OLDU
Youssef En-Nesyri bugün saat 15.45'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde olacak. Faslı santrfor, geride kalan sezonda Sevilla’yla 41 maça çıktı. 27 yaşındaki santrfor, 20 gol atıp 3 asist yaptı.

Haberin Devamı
GALATASARAY'DA SAĞ BEKE BAH

Galatasaray’ın uzun süredir Benfica’da forma giyen Danimarkalı savunmacı Alexander Bah’ı önde gelen adaylardan biri olarak gördüğünü ve bunun Portekiz’e ciddi bir teklif gönderilmesine yol açtığı belirtildi.

Bold.dk’nın haberine göre, sağ bek arayışında olan G.Saray’ın FC Kopenhag’lı Elias Jelert’in yanı sıra, Danimarka Milli Takımın defans oyuncusu ve birçok büyük Avrupa kulübünün uzun zamandır aranan bir isim olan Bah’nın 1.5 aydan beri peşinde olduğu öne sürüldü.

Nelsson’un vatandaşını kulüpte görmek istemesinin de bu kararda etkili olabileceği vurgulandı. (Skorer)

JOAO MARIO ASLAN'IN GÜNDEMİNDE

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 10 numara transferi için sürpriz bir ismi gündeme geldi. Portekiz basınından SIC Noticias'ın haberine göre; Galatasaray, Benfica forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Joao Mario'yu gündemine aldı.

Haberde, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak istediği ve Mario'yu kadrosuna katmak için kısa sürede Benfica'ya teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Oyuncu geçtiğimiz sezon toplam 51 maça çıktı ve dokuz gol atıp üç asist yaptı. Joao Mario'nun piyasa değeri 4 milyon euro ve sözleşmesi sadece 2026 yazında sona eriyor. (Sporx)

SAVIC İSTANBUL'A GELİYOR

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Stefan Savic, bugün İstanbul'a gelecek. (Sabah)

Haberin Devamı