FenerbahçeFenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin İstanbul'a geldi! KAP'a bildirildi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin İstanbul'a geldi! KAP'a bildirildi

16.07.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe uzun süredir transferi için büyük uğraş verdiği Allan Saint-Maximin'de mutlu sona ulaştı. Fransız yıldız, İstanbul'a geldi. Yıldız isim için sarı-lacivertli kulüpten KAP bildirimi geldi.

Fenerbahçe'nin kiralık olarak prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'den kalkan özel uçakla saat 19.45 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı'na ailesiyle gelen 27 yaşındaki kanat oyuncusunu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ve kulüp yetkilileri ile bir grup sarı-lacivertli taraftar karşıladı. Taraftarları selamlayan Fransız futbolcu, daha sonra ailesiyle özel bir araca binerek havalimanından ayrıldı.

KAP'A BİLDİRİLDİ
Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin yeni transferi  Allan Saint-Maximin, İstanbul’a geldi. Sportif Direktör Branco da yeni transferin yanında yer aldı.


FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM
SAĞLIK KONTROLÜ SONRASI İMZA

Fenerbahçe'nin kiralık olarak anlaşma sağladığı 27 yaşındaki sol kanadın sağlık kontrollerinin ardından imzayı atması bekleniyor.


Haberin Devamı
4 GOL 10 ASİST

Maximin, geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maça çıktı. Fransız yıldız, 4 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu.