FenerbahçeFenerbahçe'den tatsız prova! Hajduk Split tek golle kazandı

Fenerbahçe'den tatsız prova! Hajduk Split tek golle kazandı

10.07.2024 - 21:53 | Son Güncellenme:

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Gennaro Gattuso'lu Hajduk Split ile karşılaştı. Hajduk Split mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. 

Fenerbahçeden tatsız prova Hajduk Split tek golle kazandı

Sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya kampında sürdüren Fenerbahçe hazırlık maçında Hajduk Split ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 85. dakikada yediği gol ile sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

 

KAZANAN HAJDUK SPLIT

Mücadeleden Hajduk Splıt 1-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe bir sonraki hazırlık maçında 13 Temmuz Cumartesi günü Fransa temsilcisi Strasbourg ile karşılaşacak.

HAJDUK SPLIT ÖNE GEÇTİ

Maçın 85. dakikasında Hajduk Split, Durdov'un golüyle 1-0 öne geçti.

NET POZİSYON KAÇTI

53. dakikada Fred kazandığı top sonrası kaleciyle karşı karşıya kaldı. Brezilyalı yıldızın şutunda kaleci gole izin vermedi. Dönen topu Cengiz Ünder çevirdi ancak Dzeko dokunamadı.

Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI

Fenerbahçe ile Hajdul Split'in karşı karşıya geldiği mücadelenin ikinci 45 dakikası başladı. 

İLK YARI SONA ERDİ

Mücadelenin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. 

SİNİRLER GERİLDİ

Maçın 31. dakikasında iki takım oyuncuları arasında sinirler gerildi. Djiku ile Livaja arasında itişmeler yaşanırken olay büyümeden noktalandı.


Haberin Devamı
ÇİZGİDEN ÇIKTI

14. dakikada Cengiz Ünder'in sağ kanattan kullandığı kornere iyi yükselen Dzeko, kafasıyla topu Krunic'in önüne indirdi. Bosna Hersekli orta sahanın yakın mesafeden yaptığı vuruşta Zvonimir Sarlija topu çizgiden çıkardı.

MAÇ BAŞLADI

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Hajduk Split ile karşılaşıyor. Maç başladı.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ

Fenerbahçe'nin Hajduk Split ile oynayacağı hazırlık maçındaki 11'i belli oldu:

Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Levent, Bartuğ, Krunic, Fred, Cengiz, Ryan Kent, Dzeko

Haberin Devamı
BİR SONRAKİ MAÇ

Hajduk Split mücadelesi sonrası Fenerbahçe, buradaki üçüncü ve son hazırlık maçını ise 13 Temmuz Cumartesi günü Fransa temsilcisi Strasbourg ile yapacak ve ardından İstanbul'a dönecek.

KAMP AVUSTURYA'DA DEVAM EDİYOR

2024-2025 sezonuna teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe, ilk hazırlık kampını Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde gerçekleştirmişti.

Ardından Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında ikinci kampa giren sarı-lacivertliler, buradaki ilk hazırlık maçında Avusturya ekibi Admira Wacker ile 1-1 berabere kalmıştı.

RAKİP HAJDUK SPLİT

Yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında Hırvatistan'ın Hajduk Split ekibiyle karşılaşacak. Merkur Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 20.00'de başlayacak.

Haberin Devamı