Süper LigFenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshediliyor

Fenerbahçe'de ayrılık! Sözleşmesi feshediliyor

19.08.2024 - 14:48 | Son Güncellenme:

Yaz transfer penceresi 13 Eylül 2024'te kapanacak. Kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Fenerbahçede ayrılık Sözleşmesi feshediliyor

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüpler de kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

FENERBAHÇE'DE AYRILIK!

Fenerbahçe'de Mourinho'nun kadroda düşünmediği Miguel Crespo ile yollar ayrılıyor.

Sports Digitale'in haberine göre Başakşehir ile anlaşan Miguel Crespo, Fenerbahçe ile sözleşme fesih görüşmelerine başladı.

Başakşehir resmi imza ve sağlık kontrolü için Miguel Crespo'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshetmesini bekliyor. İstanbul ekibi bonservis bedeli ödemeyecek.

BARCELONA'DAN AYRILMA NOKTASINA GELEN İLKAY, G.SARAY YOLUNDA!

İspanyol basını, İlkay Gündoğan'ın teknik direktör Hansi Flick'in oynama garantisi vermemesi nedeniyle Barcelona'dan ayrılacağını ileri sürdü. Tecrübeli orta saha oyuncusunun teklifleri değerlendirmeye başladığı belirtildi.

G.SARAY'DA OYNAMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

İlkay daha önce yaptığı açıklamalarda Galatasaray'da oynamak istediğini söylemişti. Haberde, Barça'nın oyuncunun maaşından kurtulup tasarruf etmek istediği ifade edildi. İlkay'ın Manchester City'ye geri dönme ihtimalinin zayıf olduğu, Galatasaray ve Suudi Arabistan'dan gelecek teklifleri değerlendireceği vurgulandı.

Barça ile sözleşmesi 2025 Haziran'da sona erecek olan İlkay'ın 18.75 milyon euro yıllık ücret aldığı ileri sürüldü.

FENERBAHÇE'YE YILDIZ YAĞACAK!

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, yönetimle yaptığı son görüşmede ayrılık istediğini tekrarladı. Brighton, “Bu hafta işi bitirelim” mesajı yolladı. Ferdi’nin satışı gerçekleşirse, limit sorunu aşılacak, transfer başlayacak. Sarı-Lacivertliler öncelikle orta saha ve sol bek transferini noktalamak istiyor.

Bayern Münih’in kadro dışı bıraktığı Leon Goretzka ile bu hafta bir görüşme yapılması bekleniyor. Daha önce takımda kalmak istediğini söyleyen Alman yıldızın, tamamen takımın dışında bırakılması sonrası tavrının değişmesi bekleniyor. Bayern, 29 yaşındaki orta sahanın ayrılığı için kolaylık sağlamaya hazır. Ancak yönetimin, Goretzka’nın maaşı için şartları zorlaması gerekecek.

Öte yandan Sofyan Amrtabat ve Giovanni Lo Celso için de girişimler hız kazanacak. Ferdi’nin ayrılığı halinde sol bek transferi de öncelik olacak.

Tottenham’lı Sergio Reguilon için Barcelona’nın da devrede olması en önemlii sıkıntı. Gent forması giyen Arcihe Brown’ın kadroya katılma ihtimali daha yüksek.

22 yaşındaki oyuncu için Belçika ekibinin kapıyı 10 milyon Euro’dan açtığı öne sürüldü. Fenerbahçe, bu rakamı bonuslarla birlikte 7 milyon Euro seviyesine çekmek istiyor. Öte yandan B planı olarak farklı isimler için de araştırmalar yapıldığı kaydedildi. (Fanatik)

Haberin Devamı
GALATASARAY'DA AYRILIK!

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da kadroya katılacak isimler kadar ayrılması gündemdeki oyuncuların durumu da merak ediliyor.

WILFRIED ZAHA KESİN YOLCU

Sarı-Kırmızılılar’da gönderilecekler arasında yer alan Wilfried Zaha, geçtiğimiz günlerde Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmişti. Yaşanan bu gelişme kafaları karıştırsa da Fildişili hücum oyuncusunun takımdan gönderilmesinin kesin olduğu öğrenildi. 31 yaşındaki oyuncu için gelecek olan tüm teklifler değerlendirme altına alınacak.

KEREM'DEN SPARTAK MOSKOVA KARARI

Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu’na talip olmuştu. Bu doğrultuda 25 yaşındaki kanat oyuncusu için 12 milyon Euro bonservis bedeli ve senelik bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro maaş önerisinde bulunulmuştu. Sarı-Kırmızılılar, yapılan bu öneriye sıcak bakarken, milli futbolcu ise kariyerini Rusya’da sürdürmek istemiyor.

AVRUPA'YI BEKLİYOR

Hal böyle olunca Kerem’in, Avrupa’dan gelecek diğer teklifleri dinleyeceği belirtildi. Genç futbolcu, eğer istediği kulüplerden teklif gelmez ise Sarı-Kırmızılı formayı giymeyi devam etmeyi hedefliyor. Bu konuda yönetim ve Kerem’in bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. (Fanatik)

TRABZONSPOR ONUACHU'DAN VAZGEÇMEDİ

Trabzonspor Yönetimi golcü transferi için alternatif isimlerle görüşmeye devam etse de geçen sezonun üçüncü bitirilmesinde payı büyük olan Onuachu’dan vazgeçmiş değil.

Forvet transferi için Paul Onuachu adına sevindirici bir gelişme yaşandı. Southampton’ın önceki gün Newcastle deplasmanında oynadığı maçta tecrübeli forvet kadroda yer almadı. Nijeryalı forvet çalışmalarını takımdan ayrı yürütmeye devam ederken, Trabzonspor’a gitmek için İngiliz ekibinin yöneticilerine baskı da yaptığı öğrenildi.

Onuachu geçen sezon devre arasında geldiği Trabzonspor’da 25 maça çıkarken 17 gol, 4 asistle başarılı bir performans ortaya koymuştu.

GALATASARAY SOL BEK İÇİN HEDEFİNİ BELİRLEDİ

Galatasaray, transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da takviye adına dikkat çeken bölgelerin başında sol bek pozisyonu geliyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Yönetimi, gündemine Ismail Jakobs’u almıştı. Fransa Ligue 1 takımlarından Monaco’nun formasını giyen Senegalli savunmacı, çok yönlü özelliği ile dikkat çekiyor.

Teknik ekip de genç oyuncunun hem sol bek hem de sol kanat olması sebebiyle Sarı-Kırmızılı formayı giymesini istiyor. Ancak 25 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro dolaylarında bir ücret talep edildiği öğrenildi.

KİRALAMA FORMÜLÜ

Cim Bom ise transferi 10 milyon Euro’nun altında bir rakama bitirmek istiyor. Monaco ve Galatasaray arasında önümüzdeki günlerde pazarlıkların başlaması bekleniyor. Eğer taraflar istenen rakamda anlaşmazsa bu sefer kiralama formülünün devreye girmesi hedefleniyor. (Fanatik)

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'DAN BİR TRANSFER DAHA

On numara için girişimlerine devam eden Trabzonspor Yönetimi, sürpriz bir ismi listesine eklemişti. Belçika Ligi ekiplerinden Gent’in formasını giyen Hyun-seok Hong ile ilgilenen Fırtına, kulübüyle her konuda anlaşmıştı.

Güney Koreli on numara da Bordo-Mavili formayı giymek istiyor. Bu doğrultuda 25 yaşındaki oyuncu, transferle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj veren Hong, “Oraya gitmek istiyorum çünkü bu benim arzum. Ancak menajerim gitmemem gerektiğini söyledi” ifadelerini kullandı.

7 MAÇTA 5 GOLE KATKI

Genç oyuncunun transferiyle ilgili olarak kısa süre içerisinde somut adımların atılması planlanıyor. Bu sezona flaş bir başlangıç yapan Hong, şimdiye kadar 7 maça çıktı. Hong, söz konusu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de gol pası verdi. Gent ise oyuncuyu 1 sene önce LASK Linz’den 1.5 milyon Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. (Fanatik)