Hollanda Haberleri Hollanda-Fransa karşılaşmasından gol sesi çıkmadı!

SON DAKİKA | Hollanda-Fransa karşılaşmasından gol sesi çıkmadı!

21.06.2024 - 23:50 | Son Güncellenme:

Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ikinci hafta maçında Hollanda ile Fransa, Red Bull Arena'da karşılaştı. Devlerin kapışmasından gol sesi çıkmadı

Hollanda-Fransa karşılaşmasından gol sesi çıkmadı

EURO 2024'te Hollanda ile Fransa, D Grubu'nun ikinci haftasında Red Bull Arena'da karşı karşıya geldi. Karşılıklı ataklar sonuç getirmedi ve dev mücadele 0-0 sona erdi.

Haberin Devamı

Bu karşılaşmanın ardından Fransa ve Hollanda puanlarını 4'e yükselttiler. Grubun son haftasında Fransa, Polonya ile; Hollanda ise Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

megaphone

CANLI

DEVLERİN KAPIŞMASINDA GOL YOK!

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın favorileri arasında yer alan Hollanda ile Fransa, Red Bull Arena'da karşı karşıya geldi. İlk maçlarını kazanan iki ekip, karşılıklı ataklardan sonuç alamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Fransa ve Hollanda grupta puanlarını 4'e yükseltti. Grubun son haftasında Fransa ile Polonya karşı karşıya gelecek. Hollanda ise Avusturya ile kozlarını paylaşacak.

HOLLANDA'NIN GOLÜ OFSAYT GEREKÇESİYLE İPTAL

Fransa'nın oyun ve pozisyon üstünlüğünü ele geçirdiği dakikalarda Hollanda Xavi Simmons ile golü buldu. Simmons'un golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

DEMBELE DE KAÇIRDI

Fransa, Tchouameni ve Griezmann'ın ardından Dembele'yle de gole yaklaştı. Yıldız oyuncunun 68. dakikada yaptığı sert şut üstten auta çıktı. Fransa oyunun bu dakikalarında pozisyon üretkenliğini artırdı.

Haberin Devamı
GRIEZMANN YİNE GOLE YAKLAŞTI

Fransa, Hollanda karşısında pozisyon üstünlüğünü ele geçirdi. Antoine Griezmann'nın 65. dakikada ceza sahası içinden yaptığı vuruşu Hollanda savunması karşıladı ve top kornere çıktı.

TCHOUAMENI NET FIRSATI KAÇIRDI

Karşılaşmanın 62. dakikasında Fransa bu kez Aurelien Tchouameni ile gole yaklaştı. Dembele'nin sağ kanattan yaptığı etkili ortaya yükselen Aurelien Tchouameni'nin kafa vuruşu üstten auta çıktı.

İKİNCİ YARIDA İLK NET FIRSAT FRANSA'DAN

Hollanda-Fransa maçının ikinci yarısında ilk net fırsatı Marcus Thuram ile Fransa yakaladı. Thuram'ın ceza sahası ön çizgisi üzerinden yaptığı sert vuruş az farkla auta çıktı.

Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI

Hollanda-Fransa karşılaşmasında ikinci yarı başladı. Mücadelede 0-0'lık eşitlik sürüyor.

İLK YARI GOLSÜZ SONA ERDİ

Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ikinci maçında Fransa ile Hollanda'yı karşı karşıya getiren maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

THURAM ÇAPRAZDAN DIŞARI VURDU

Fransa 27. dakikada Marcus Thuram ile gole yaklaştı. Yıldız oyuncunun ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruş üstten auta çıktı.

Haberin Devamı
GAKPO UZAKTAN DENEDİ

Hollanda'da Cody Gakpo'nun 16. dakikada uzaktan sert vuruşunu kaleci Maignan güçlükle çeldi.

MÜTHİŞ KARAMBOLDEN GOL ÇIKMADI

Fransa 13. dakikada Thuram-Griezmann ikilisiyle çok net bir fırsat yakaladı. Thuram'ın ceza sahası içine taşıdığı top Griezmann'ın önünde kaldı. Golcü oyuncu dengesini kaybedince çok net bir gol fırsatından yararlanamadı.

GRIEZMANN UZAKTAN DENEDİ

Hollanda-Fransa karşılaşması karşılıklı ataklarla başladı. Griezmann'ın 4. dakikada uzaktan yaptığı sert şutu kaleci Verbruggen güçlükle çeldi.

Haberin Devamı
HOLLANDA HIZLI BAŞLADI

Hollanda, Fransa karşısında ilk pozisyonunu henüz 1. dakikada Frimpong ile yakaladı. Frimpong karşı karşıya pozisyonda Maignan'ı geçemedi.

DEV MÜCADELE BAŞLADI

AVrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda Fransa ile Hollanda karşı karşıya geliyor. Dev mücadelede ilk düdük geldi ve maç başladı.