AntalyasporFenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında! Süper Lig heyecanı

CANLI | Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında! Süper Lig heyecanı

29.09.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Karşılaşmanın heyecanı SKORER'de yaşanıyor.

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında Süper Lig heyecanı

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Müsabaka Corendon Airlines Park'ta oynanıyor.

Haberin Devamı

Mücadelede Cihan Aydın düdük çalıyor. Cihan Aydın'ın yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Serkan Çimen üstleniyor.

Antalyaspor - Fenerbahçe maçının heyecanı SKORER'de yaşanıyor.

megaphone

Antalyaspor'la Fenerbahçe karşı karşıya

TADIC GOLÜ BULDU

63'üncü dakikada Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında öne geçti. Savunmanın arkasına atılan pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Dusan Tadic'in vuruşunda top ağlarla buluştu.

MOURINHO'DAN HAMLELER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho maçın ikinci yarısında Filip Kostic ve Fred'i oyuna dahil etti. Djiku ve İsmail Yüksek kenara geldi.

İLK YARIDA GOL ÇIKMADI

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki maçın ilk yarısı sona erdi. Takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Haberin Devamı
SON ANDA LIVAKOVIC

33'üncü dakikada Güray Vural'ın ortasında top kaleye doğru yöneldi. Kale önünde seken topu Dominik Livakovic kornere çeldi. Pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kalktı.

DJIKU'YA KART ÇIKTI

32'nci dakikada Alexander Djiku ile ikili mücadeleye giren Samudio yerde kaldı. Maçın hakemi Cihan Aydın, Djiku'yu sarı kartla cezalandırdı.

KALUZINSKI DİREĞE TAKILDI

12'nci dakikada Kaluzinski ceza sahası dışından şutunu çekti. Savunmadan seken top direkten döndü. Dönen topu Dominik Livakovic kontrol etti.

Haberin Devamı
PENALTI BEKLENTİSİ

7'nci dakikada Maximin'in ters kanada gönderdiği topta Edin Dzeko ceza sahasına girdi. Edin Dzeko rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Edin Dzeko yere düşünce top eline çarptı. Cihan Aydın, Antalyaspor lehine elle oynama kararı verdi.

İNANILMAZ KARAMBOL

2'nci dakikada Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Kenan Piric'le savunma arasındaki anlaşmazlıkta top direkten sekti. Szymanski şut atmak isterken ayağı kaydı. Devamında topu uzaklaştıran isim Veysel Sarı oldu.

İLK DÜDÜK GELDİ

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma başladı. Maçın hakeminin ilk düdüğü sonrası başlama vuruşu yapıldı.

Haberin Devamı
"ANTALYASPOR'UN PROFESYONEL ÇALIŞANLARIYIZ"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Aurelio, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Mehmet Aurelio açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bu tarz maçlar öncesinde ister istemez aramızda muhabbetler geçiyor ama Antalyaspor'un profesyonel çalışanlarıyız. Maça çok iyi konsantre olduk. Bu akşam çok güzel bir futbol ve iyi bir sonuç hedefliyoruz.

Böyle büyük takımların oyuncularına karşı takımlarımızı hazırlarken ekstra hazırlanmamız gerekiyor. Maç içinde tek bir dikkatsizlik bile çok şey fark ettirebilir."

"BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPMAK GEREKİYOR"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho şu sözleri dile getirdi:

"Taze diyebileceğimiz oyuncular olması gerekliydi. 2 gün önce yoğun ve zor bir maç oynadık, bazı değişiklikler yapmak gerekiyor enerji katabilmek adına. Tadic ve Dzeko'nun tecrübesini, Maximin'in birebir gücünü göz önüne aldım. Maximin, hangi savunmacıya karşı oynarsa oynasın fark etmiyor. Rakipler savunma yaparken böylesine bir oyuncuya sahip olmak önemli.

Aslında oyun kurulumumuz, rakibimize de bağlı. Union Saint Gilloise'ya bakınca, onlar sahanın her yerinde adam adama baskı yapıyorlardı. Uzun top oynayınca da Burgess daha uzun olduğu için her topu aldı. Amrabat, stoperlerin arasına girince bu sorunu çözdü."

ANTALYASPOR'UN 11'İ BELLİ OLDU

Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor'un Fenerbahçe maçı ilk 11'i belli oldu. Antalyaspor'un Fenerbahçe karşısındaki ilk 11'i şu şekilde:

Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Thalisson, Güray Vural, Erdal Rakip, Kaluzinski, Petrusenko, Townsend, Djenepo, Samudio.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin Antalyaspor deplasmanındaki ilk 11'i belli oldu. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho, Antalyaspor deplasmanında şu 11'i tercih etti:

Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Amrabat, Szymanski, Tadic, Maximin, Dzeko.

STADYUM MAÇA HAZIR
ANTALYASPOR'DAN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI

Haberin Devamı
F.BAHÇE'DEN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI

OSAYI KADRODA YOK

Fenerbahçe'de Union Saint Gilloise maçında sakatlanan Bright Osayi Samuel, Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Nijeryalı futbolcu, Antalya'ya giden kafilede yer almadı.

CİHAN AYDIN YÖNETECEK

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada Cihan Aydın düdük çalacak. Cihan Aydın'ın yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ile Serkan Çimen üstlenecek.

Müsabakada dördüncü hakem olarak Adnan Deniz Kayatepe görev alacak.

CORENDON AIRLINES PARK'TA OYNANACAK

Antalyaspor - Fenerbahçe mücadelesi 19.00'da başlayacak. Müsabaka Corendon Airlines Park'ta oynanacak.

Karşılaşmanın heyecanı SKORER'de yaşanacak.

BEIN SPORTS YAYINLAYACAK

Antalyaspor ile Fenerbahçe arasındaki müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. beIN Sports aboneleri mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecek.

Müsabakanın canlı anlatımı SKORER'de olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada Mert Müldür'ün sağ kanattan ortasında kaleci Piric'in müdahalesi sonrası arka direkten dönen topa Szymanski dokundu. Kaleye giden meşin yuvarlağı Veysel Sarı çizgiden çıkardı.

9. dakikada Veysel Sarı'nın ceza sahası içinde kafayla şutunda, kaleci Livakovic meşin yuvarlağı kontrol etti.

12. dakikada Kaluzinski'nin ceza alanı dışı sol çaprazdan sert şutunda yan direkten dönen topu kaleci Livakovic kontrolü altına aldı.

14. dakikada Djenepo'nun ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

Haberin Devamı

19. dakikada Amrabat'ın ceza alanı dışından sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarıya gitti.

41. dakikada Saint-Maximin'in ceza sahası sol çaprazdan şutunda, kaleci Piric gole izin vermedi.

45+2. dakikada Tadic'in pasında topla buluşan Dzeko'nun ceza alanı sağ çaprazdan şutunda, kaleci Piric meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'a konuk oldukları mücadelenin ilk 11'inde en son oynadıkları maçın kadrosuna göre 5 değişikliğe gitti.

UEFA Avrupa Ligi'ne Union Saint-Gilloise galibiyetiyle başlayan sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu.

Fenerbahçe, mücadeleye Dominik Livakovic, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin, Edin Dzeko 11'i ile başladı.

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde Osman Ertuğrul Çetin, Mert Hakan Yandaş, Fred Santos, Youssef En-Nesyri, Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Filip Kostic, Rodrigo Becao, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun yer aldı.

Teknik direktör Jose Mourinho, son olarak 26 Eylül Perşembe günü sahalarında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile yaptıkları UEFA Avrupa Ligi maçının ilk 11'inden 5 oyuncuyu değiştirdi.

Haberin Devamı

Portekizli teknik adam, Union Saint-Gilloise mücadelesinin başlangıç kadrosunda yer verdiği En-Nesyri, Cengiz Ünder, Fred, Becao, İrfan Can Kahveci'nin yerine Dzeko, Allan Saint-Maximin, İsmail Yüksek, Djiku ve Tadic'i görevlendirdi.

LARSSON'UN YERİNE ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza ise Kasımpaşa ile yaptıkları son lig maçının ilk 11'inde sakatlığı bulunan Sam Larsson'un yerine zorunlu değişiklik yaptı ve bu oyuncunun yerine Olek Petrusenko'ya görev verdi.

Alex, mücadelenin ilk 11'inde Kenan Piric, Mert Yılmaz, Veysel Sarı, Thalisson Kelven, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Erdal Rakip, Andros Townsend, Moussa Djenepo, Oleksandr Petrusenko, Braian Samudio'ya forma şansı tanıdı.

Brezilyalı teknik adam, Abdullah Yiğiter, Amar Gerxhaliu, Soner Dikmen, Ramzi Safuri, Adolfo Gaich, Erdoğan Yeşilyurt, Emre Uzun, Van de Streek, Abdurrahim Dursun, Burak İngenç yedek soyundurdu.

Öte yandan, Antalyasporlu futbolcular seremoniye "TEKNOFEST coşkusu bu yıl Adana'da" yazılı pankartla çıktı.