FenerbahçeBeşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Amir Hadziahmetovic Rizespor'da

Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Amir Hadziahmetovic Rizespor'da

10.08.2024 - 09:38 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de dün gece oynanan Galatasaray-Hatayspor maçıyla yeni sezonun startı verildi. Kulüpler teknik adamların talebi doğrultusunda kadroya takviye için görüşmelerini sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik...

Beşiktaşta ayrılık resmen açıklandı Amir Hadziahmetovic Rizesporda

Trendyol Süper Lig'de 2024-25 sezonu resmen başladı. Kulüplerin transfer çalışmaları devam ediyor. İşte günün transfer gelişmeleri...

HADZIAHMETOVIC RESMEN RİZE'DE! BEŞİKTAŞ AÇIKLADI

Beşiktaş Kulübü, Amir Hadziahmetovic'in Çaykur Rizespor'a kiralandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Amir Hadziahmetovic, Çaykur Rizespor’a Geçici Transfer Oldu

Profesyonel futbolcumuz Amir Hadziahmetovic, 2024-25 sezonu sonuna kadar Çaykur Rizespor’a geçici transfer olmuştur.

Amir Hadziahmetovic’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

HADZIAHMETOVIC RESMEN RİZE'DE! BEŞİKTAŞ AÇIKLADI

Beşiktaş Kulübü, Amir Hadziahmetovic'in Çaykur Rizespor'a kiralandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada "Amir Hadziahmetovic, Çaykur Rizespor’a Geçici Transfer Oldu

Profesyonel futbolcumuz Amir Hadziahmetovic, 2024-25 sezonu sonuna kadar Çaykur Rizespor’a geçici transfer olmuştur.

Amir Hadziahmetovic’e yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

RUMEN MİLLİ OYUNCU SORESCU, BONSERVİSİYLE GAZİANTEP FK'DA

Gaziantep Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Deian Sorescu'yu bonservisiyle kadrosuna katarak 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, art arda yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Gaziantep ekibi, devam eden transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve ortaya koyduğu etkili performansla dikkat çeken Rumen futbolcu Deian Sorescu'yu bonservisiyle transfer etti. Kırmızı-siyahlı, kulübü Rakow ile de anlaştıktan sonra 26 yaşındaki Deian Sorescu ile 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.
Gaziantep FK forması ile geçtiğimiz sezon ikinci yarısında 17 resmi maça çıkan Sorescu, 4 gol atarken 2 de asist yapma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı
VILLA, DIGNE'Yİ KADRODA DÜŞÜNMÜYOR! 'G.SARAY'A GİT' ÖNERİSİ

İngiliz basınında yer alan haberde; sol bek için Chelsea'den Ian Maatsen'i transfer eden Aston Villa'nın kadrodaki diğer sol bekler Alex Moreno ve Lucas Digne'den birini elden çıkarmak istediği belirtildi.

GALATASARAY İÇİN İKNA EDECEK

Galatasaray'ın kiralık teklifini cazip bulan Premier Lig ekibi, Fransız futbolcunun ret yanıtıyla sıkıntı yaşadı. Aston Villa'nın Lucas Digne'i ikna ederek bu transferi mümkün kılmaya çalışacağı aktarıldı.

Villa'nın Galatasaray ile iletişimini koparmak istemediği bildirildi. Bu transferle alakalı ilerleyen günlerde gelişmeler olabileceği ifade edildi.

HUTTON: KİRALIK OLARAK GİTMELİ

Aston Villa'nın unutulmaz futbolcularından Alan Hutton, Lucas Digne için Galatasaray'ın iyi bir opsiyon olduğunu söyledi.

Hutton, İngiliz basınına yaptığı konuşmada, "Galatasaray'ın ilgisi olduğunu biliyorum. Ancak Lucas Digne bu teklifi reddetti. Şu anda Aston Villa kadrosunda üç sol bek var. Lucas Digne'in kiralık gitmesi çözüm olabilir. Kiralık gitmesi de en iyisi çünkü bir takımın üç sol beke ihtiyacı olmaz" yorumunu yaptı. (Sabah)

LEICESTER'DA ZAHA SESLERİ

Trendyol Süper Lig’de yeni sezonu dün akşam oynadığı Hatayspor maçıyla açan Galatasaray’da, Wilfried Zaha konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Fildişili oyuncuya teklifler olduğu ve bu tekliflerin değerlendirildiği belirtildi.

PALACE ZOR

Ancak son gelişmelere göre İtalyan basını Zaha’nın Palace’a transferinin zora girdiğini yazdı. Bu durum sonrasında deneyimli ismin kendisiyle ilgilenen başka kulüplerle temas kurması bekleniyor.

LEICESTER DEVREDE

The Athletic, Wilfried Zaha'ya son olarak Leicester City'nin talip olduğunu duyurdu. Premier Lig'e dönmek isteyen yıldız oyuncunun Crystal Palace'a transferi zora girerken Leicester City'nin kendisini kadroya katmak adına görüşmelerde bulunduğu belirtildi. 

KASIMPAŞA, YASİN ÖZCAN İÇİN 7 MİLYON EURO İSTEDİ

Beşiktaş yönetimi Kasımpaşa'da forma giyen Yasin Özcan'ı kadroya katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hem stoper hem de sol bekte verilen görevleri kusursuz olarak yerine getiren başarılı futbolcu için Kasımpaşa’nın kapısını çalan Beşiktaş Yönetimi’ne yüklü bir fatura çıktı. Lacivert-beyazlıların, Yasin için ilk etapta 7 milyon euro istediği, bunun düşürülmesi için çalışıldığı vurgulandı.

Haberin Devamı
EMRE TAŞDEMİR GAZİANTEP FK'DA

Gaziantep FK, Pendikspor forması giyen Emre Taşdemir ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Gaziantep ekibinden Emre'nin transferiyle ilgili olarak yapılan açıklama şöyle: Yeni transferimiz Emre Taşdemir, Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ve yöneticilerimiz Uğur Şireci, Mustafa Kara ve İskender Kaplan’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Emre Taşdemir’e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz. 

FERDİ, BRIGHTON'A GİDERSE F.BAHÇE'DE HEDEF DORGU

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu için Brighton kesenin ağzını açtı. İngilizler bu transferi bitirmek için çok ısrarcı. Sarı-lacivertlilere 35 milyon Euro teklif eden Brighton gelecek cevabı bekliyor. Sarı-Lacivertli yönetim Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığına karşın B planını belirledi.

Hedefteki isim ise Serie A ekibi Lecce'de forma giyen Nijerya asıllı Danimarkalı sol bek Patrick Dorgu... 2023 yılından beri Lecce'de forma giyen genç yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi 2027'de sona eriyor.

BONSERVİSİ 15 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin Danimarkalı oyuncunun menajeri ile ilk teması kurduğu ve maddi şartların masaya yatırıldığı öğrenildi. Geçen yıl Nordsjaelland'tan 200 bin Euro'ya transfer edilen genç oyuncunun transfermarkt değeri ise 12 milyon Euro. İtalyan ekibinin Dorgu için kapıyı 15 milyon Euro'dan açacağı öğrenildi. Hem sol bek hem de sol açık oynayabilen Kopenhag doğumlu Dorgu, kariyerinde 97 maçta 9 gol atarken 3 de asist yaptı. (Takvim)

 

CORREA İÇİN SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ

Beşiktaş, Angel Correa için temaslarını hızlandırdı. Atletico Madrid, Arjantinli kanat oyuncusu için 13 milyon euro talep ediyor. Siyah-beyazlılar satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinden İspanyol ekibiyle anlaşmaya yakın. 29 yaşındaki Arjantinli sağ kanat oyuncusu Angel Correa, 10 yıldır Atletico Madrid forması giyiyor ve geçen sezon 47 maça çıkıp 11 gol 3 asistlik performans sergiledi. (Fanatik)

Haberin Devamı