FenerbahçeBarcelona'dan Beşiktaş'a! 10 milyon euroluk teklif

Barcelona'dan Beşiktaş'a! 10 milyon euroluk teklif

15.08.2024 - 19:15 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de kulüpler bir yandan kadrolarına takviye yaparken, diğer yandan teknik adamların planlarında yer almayan futbolcularla yollar ayrılıyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini derledik...

Barcelonadan Beşiktaşa 10 milyon euroluk teklif

Trendyol Süper Lig'de ilk hafta geride kalırken, kulüplerin transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri... 

BEŞİKTAŞ, SHAQIRI İÇİN NABIZ YOKLADI

Beşiktaş, Panathinaikos, AEK ve Suudi Arabistan kulüpleri; Chicago Fire'dan ayrılan Xherdan Shaqiri hakkında bilgi aldı. Shaqiri, henüz karar vermedi. (Sky DE)

BEŞİKTAŞ'TAN BARCELONA 10 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Sport'un haberine göre Beşiktaş, Barcelona'nın genç savunmacısı Mikayil Faye'nin transferi için Katalan ekibine ilk teklifini iletti. Haberde Siyah-Beyazlıların, 20 yaşındaki Senegalli stoperin stoperin transferi için Barcelona'ya tam 10 milyon Euro önerdiği belirtildi.

1.86'lık solak stoper, geçtiğimiz sezon Hırvat ekibi NK Kustosija'dan Barcelona'nın pilot takımına 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Yaz döneminde ilk transferini stoper bölgesine Atletico Madrid'ten ayrılan Gabriel Paulista'yı katarak yapan Beşiktaş, yıldız oyuncuya savunmada bir partner bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. (Ajansspor)

FENERBAHÇE AYNI ANDA İKİ SOL BEKİNİ DE GÖNDERİYOR

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığına kesin gözüyle bakılırken bir sol bek daha veda edebilir...

Yağız Sabuncuoğlu, Premier Lig'den iki takımın Jayden Oosterwoolde'nin temsilcisiyle temasa geçtiğini ve oyuncunun durumunu sorduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün Hollandalı yıldız için pazarlıkl kapısını 25 milyon Euro'dan açması bekleniyor.

Haberin Devamı
MİGUEL CRESPO'YA SÜRPRİZ TALİP!

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Miguel Crespo'ya Süper Lig'den talip çıktı.

Sports Digitale'in haberine göre Başakşehir, Fenerbahçe forması giyen Miguel Crespo ile ilgileniyor.

MENAJERİ İSTANBUL'DA

Miguel Crespo ve temsilcisi, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

ZAHA'DA AYRILIK GELİŞMESİ! VERGİ SİSTEMİ KRİZİ

Galatasaray'da ayrılığı beklenen Wilfried Zaha'da önemli bir gelişme yaşandı.

Leicester City ve Crystal Palace'ın istediği yıldız oyuncu, İngiltere'deki vergi sistemine takıldı.

İngiltere'ye dönmeye sıcak bakan 31 yaşındaki yıldız, iki kulüpten de Galatasaray'dan aldığı 8 milyon Euro'luk maaşı talep etti. Ancak ülkedeki yeni vergi sistemine göre kazancının yüzde 50 oranında kesileceğini öğrendi.

Durumdan memnun olmayan Zaha İngiliz ekiplerden 8 milyon Euro'luk ücreti garanti olarak istediği iddia edildi. Bu talebin karşılanmaması durumunda Fildişili yıldız Galatasaray'da kalacak. (Takvim)

TRABZONSPOR'DAN AYRILAN FERNANDEZ, MLS'E GİTTİ

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen ve takımdan ayrılan savunma futbolcusu Joaquin Fernandez, MLS ekiplerinden Sporting Kansas City ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı. Fernandez, Trabzonspor kariyerinde 17 maça çıktı.

Haberin Devamı
ABDÜLKERİM'İN YERİNE AHMETCAN KAPLAN!

Galatasaray'ın Abdülkerim Bardakcı'nın satılması durumunda Ajax'ın genç stoperi Ahmetcan Kaplan'ı transfer etmek istediği öğrenildi. Milli futbolcunun Türkiye'ye geri dönmesi durumunda öncelik hakkının Trabzonspor'da olduğu ancak sarı-kırmızılı kurmayların Trabzonspor ile görüşüp bu sorunu çözebileceği belirtildi.

2027'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Ajax, 21 yaşındaki genç stoperi 2022 yazında Trabzonspor'dan 9.5 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterilen Ahmetcan Kaplan'ın Ajax ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. (Takvim)

 

G.SARAY, RABIOT İÇİN ŞARTLARI ZORLAYACAK

Galatasaray, Okan Buruk'un en çok istediği isimlerden biri olan Adrien Rabiot için çalışmalarına hız verdi. Ancak Manchester United, Arsenal ve Liverpool gibi devler de Rabiot'la yakından ilgilendiği için sarı-kırmızılıların bu transferde işi hiç kolay değil.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Galatasaray, bu sert rakiplere rağmen Fransız yıldızı kadroya katmak için tüm şartları zorlamaya kararlı. Rabiot transferi gerçekleşmezse Galatasaray diğer adaylara yönelecek. Juventus ile sözleşmesinin bitmesinin ardından İtalyan ekibinden ayrılan 29 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor. (Sabah)

BEŞİKTAŞ'TA ERNEST MUCI İLE YOLLAR AYRILIYOR

Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık daha kapıda... 2023-2024 sezonunun devre arasında 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek kazandırılan Ernest Muci, Beşiktaş taraftarının çok şeyler beklediği bir isimdi. Fernando Santos döneminde takıma katılan Arnavut futbolcu, Santos sonrası Serdar Topraktepe’nin de forma şansı verdiği bir isim oldu. Yeni sezonda Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un gelmesiyle birlikte Muci, forma şansı bulamamaya başladı. Beşiktaş’ın Galatasaray’ı yenerek kazandığı Süper Kupa maçında da, Süper Lig’in 1. haftasında oynanan Samsunspor maçında da Rafa Silva’dan formayı kapamayan Arnavut oyuncu, Giovanni van Bronckhorst’un raporu sonrasında ilgilenen kulüplerle transfer görüşmesi yapmaya başladı. (Fanatik)

 

 

Haberin Devamı
DANİMARKA'DAN LERAGER İDDİASI!

Beşiktaş'ın Kopenhag’da forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Lukas Lerager’i kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Siyah-beyazlıların, 31 yaşındaki Lerager için Kopenhag’a resmi teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Aboubakar, Chamberlain ve Amartey’i göndermenin yollarını arayan yönetimin bu hedefe ulaştıktan hemen sonra Lerager için kulübüyle pazarlık masasına oturacağı kaydedildi. Danimarkalı oyuncu geçen sezon 43 maçta 7 gol, 5 asiste imza atmıştı.


 

 

 

 

Yazarlar