Haberin Devamı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında konuk ettiği Lugano’yu dağıttı, lig aşamasına adını yazdırdı.
Kartal maça golle başladı. Masuaku frikikten müthiş vurdu, kalecinin güçlükle çeldiği topu Immobile kafayla filelere yolladı: 0-1. 13’te yine Immobile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı, kaleciyi de geçen meşin yuvarlağı savunma son anda uzaklaştırdı.
27’de Grgic ortaladı, Papadopoulos’un kafa vuruşunda Mert topu kontrol etti. Rashica 29’da çok net bir fırsatı kaçırdı. Kosovalı oyuncu kaleciyle karşı karşıya durumda vuruşunu yaptı, Saipi topu uzaklaştırdı. 41’de Immobile plaseledi, kaleci topu çeldi. Dönen topa Semih vurdu, savunma topu çizgiden çıkardı.
59’da sürpriz bir golle skora denge geldi. Savunmanın arkasına sarkan Bislimi pasını yolladı, Vladi topu boş kaleye bıraktı: 1-1.
Beşiktaş 65’te hazırlanış olarak harika bir golle yeniden öne geçti. Rafa Silva’nın mükemmel asisti Lugano defansını bir anda oyundan düşürdü, kaleciyle karşı karşıya kalan Gedson tek vuruşla ağları havalandırdı: 2-1. Rafa Silva 70’te farkı ikiye çıkardı. Rashica’nın pasında kaleyi karşısına alan Portekizli yıldız nefis bir aşırtmayla Lugano’nun fişini çekti: 3-1.
Immobile 71’de kendisinin ikinci, takımının 4. golünü kaydetti. Soldan müthiş giden İtalyan yıldız yerden bir vuruşla farkı üçe yükseltti: 4-1. Maça son noktayı 90+2’de Salih koydu: 5-1.