NBALeBron James'ten oğluna ilginç yasak: Bana 'baba' diyemez!

LeBron James'ten oğluna ilginç yasak: Bana 'baba' diyemez!

28.08.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James, oğlu Bronny James'in kendisine 'baba' demesine izin vermeyeceğini açıkladı.

LeBron Jamesten oğluna ilginç yasak: Bana baba diyemez

NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James'ten dikkat çeken bir yasak geldi. LeBron James, oğlu Bronny James'in kendisine 'baba' demesini yasaklama aldığı kararı aldığını dile getirdi.

Haberin Devamı

NBA tarihinde bir ilke imza atacak ve tarihe geçecek ikilinin yeni bir ortak kural belirledikleri belirtildi. LeBron James katıldığı bir programda, oğlu Bronny James'in kendisine saha içinde 'baba' demesine izin vermeyeceğini vurguladı.

LeBron James, Bronny James'in kendisine saha içerisinde '2-3', 'Bron' veya 'GOAT' diye hitap etmek zorunda olduğunu dile getirdi.

LeBron Jamesten oğluna ilginç yasak: Bana baba diyemez

LeBron James bu kurala dair açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bunun üzerinden geçmiştik. İş yerinde bana 'baba' diyemez. Antrenman tesisinden ayrıldığımızda ve kapılar kapandığında, arabada birlikte dönersek tekrar baba diyebilir. Ama öbür türlü, bana '2-3', 'Bron' veya 'GOAT' diye hitap etmek zorunda. Hangisi olacağı ona kalmış."

Haberin Devamı

LeBron James bu durumun kendisi için zor olmayacağına ve uzun zamandır Bronny'e 'oğlum' diye seslenmediğini vurguladı:

"Benim için bir sorun yok çünkü ona uzun zamandır Bronny diyorum. 'Hey oğlum' falan demiyorum. Ama onun için bir uyum süreci olacak. Sahada koşarken 'Baba, topu sen getir! Baba, boştayım!' falan diyemez. Böyle bir şey olamaz."

Yazarlar