BeşiktaşLANZİNİ'DE KRİTİK VİRAJ

LANZİNİ'DE KRİTİK VİRAJ

17.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Yönetimi, genç yıldızın bonservisini alabilmek için River Plate ile yarın bir kez daha görüşecek. Siyah-beyazlılar, prensipte anlaştıkları Lanzini’nin transferini bitirmeye çalışacak

LANZİNİDE KRİTİK VİRAJ

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş Yönetimi, Manuel Lanzini’nin transferi için River Plate Kulübü ile yarın bir kez daha masaya oturacak.
Yaklaşık bir hafta önce hem Lanzini ile hem de River Plate ile el sıkışan siyah - beyazlı yönetim, bu transferin de Diego Ribas transferine dönmesinden korkuyor. Brezilyalı oyuncuyla da her konuda anlaşılmasına rağmen son anda Fenerbahçe’nin araya girmesiyle Diego’yu elinden kaçıran siyah-beyazlılar, bu kez temkinli ve dikkatli davranıyor.
Adımlarını sağlam atarak Lanzini transferini mutlu sonla bitirmeye çalışan ve bundan dolayı sessiz olmayı tercih eden Beşiktaş Yönetimi, yarın River Plate tarafıyla bir kez daha temas kuracak. Bu yeni görüşmede imzaların atılması için uğraşacak olan Beşiktaş Yönetimi, somut bir ilerleme halinde durumu borsaya bildirecek.
Öte yandan menajerler tarafından Beşiktaş’a önerilen bir başka River Plateli oyuncu olan Balanta ise siyah - beyazlı yönetim tarafından veto edildi. Özellikle bu oyuncunun teklif edilir edilmez basında yer almasını şaşkınlıkla karşılayan Beşiktaş Yönetimi, stoperde oynayan Balanta’yı gündemine bile almadı. Bu mevki için Metalist Kharkiv’de forma giyen Moledo’yu isteyen yönetim, Ukrayna ekibinden gelecek olası haberlere göre başka alternatif isimleri de masaya yatıracak.