Dünyadan FutbolKylian Mbappe: Hem fiziksel hem de mental olarak iyiyim!

Kylian Mbappe: Hem fiziksel hem de mental olarak iyiyim!

05.09.2024 - 18:05 | Son Güncellenme:

Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe, Uluslar Ligi'ndeki İtalya maçı öncesi konuştu.

Kylian Mbappe: Hem fiziksel hem de mental olarak iyiyim

Real Madrid'in yıldızı Kylian Mbappe, UEFA Uluslar Ligi'ndeki Fransa - İtalya karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Haberin Devamı

Genç yıldız Bradley Barcola hakkında konuşan Kylian Mbappe, "Barcola için mutluyum, harika bir çocuk. Gol atamadığı maçlarda ona biraz sabır gösterin. Potansiyeli çok büyük ve daha da iyisini yapabilir" dedi.

UEFA Uluslar Ligi'ndeki şampiyonluklarına değinen Kylian Mbappe, "Bu turnuvayı kazandık ama maçın sonunda bir kupa kazandığımızı bile hissetmedim" şeklinde konuştu.

PSG ile maaş anlaşmazlığı yaşadığı yönündeki iddialara yanıt veren Kylian Mbappe, "PSG ile yalnızca güzel anılarım var. Onlara en iyisini diliyorum" dedi.

Kendi durumu hakkında konuşan Kylian Mbappe, "Kendimi iyi hissediyorum, hem fiziksel hem de mental olarak iyiyim" ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonası'ndaki performansına dair soruya yıldız futbolcu, "O dönemi geride bıraktım, hızlıca toparlandım. Bir başarısızlıktı ama önümüze bakmalıyız" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Parc des Princes'te maça çıkacak olmasına dair konuşan Kylian Mbappe, "Bir beklentim yok ve umrumda da değil, önemli olan kazanmak" dedi.

Burnundaki sakatlığına değinen Kylian Mbappe, "Nefes almamda ya da uyumamda bir problem yok" diye konuştu.

UEFA Süper Kupa şampiyonluğu hakkında konuşan Kylian Mbappe, "Real Madrid'de her şey çok iyi gidiyor. Şimdiden bir kupa kazandık zaten" ifadelerini kullandı.