Süper LigKulüplerden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik!

Kulüplerden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tebrik!

18.07.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Kulüpler, Türkiye Futbol Federasyonu'nda yeni başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti.

Kulüplerden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğluna tebrik

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Mehmet Büyükekşi'yi geride bırakan ve başkan seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu için kulüplerden art arda tebrik mesajları paylaşıldı.

Haberin Devamı

İşte TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için yayınlanan tebrik mesajları:

Beşiktaş: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile yönetim kurulunu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Galatasaray: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor; görevlerinde başarılar diliyoruz.

Trabzonspor: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen eski başkanlarımızdan Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, yönetim kuruluyla birlikte kendisine başarılar diliyoruz.

Adana Demirspor: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda TFF Başkanı olarak seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

Sivasspor: Türkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz. 2 dönemdir TFF başkanlığı görevini yürüten Sayın Mehmet Büyükekşi'ye de bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz.

Konyaspor: Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanlığına seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Alanyaspor: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, başarılar dileriz.

Başakşehir: Türkiye Futbol Federasyonu Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonucu Başkanlık görevine seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Kasımpaşa: Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda Başkan seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Eyüpspor: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı olarak seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

Samsunspor: Bugün gerçekleştirilen TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Ankaragücü: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Erzurumspor FK: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, Türk futbolunun gelişimi için yapacağı çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Gençlerbirliği: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu’nu tebrik eder, görevlerinde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

İstanbulspor: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu tebrik eder, kendisine ve Yönetim Kurulu’na başarılar dileriz.

Şanlıurfaspor: Bugün yapılan Olağan, Mali ve seçimli Genel kurulunda, TFF Genel Kurul delegelerinin oylarıyla Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nu ve yönetim kurulunu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Adanaspor: TFF Başkanı olarak seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederiz.

Amedspor: Bugün gerçekleştirilen TFF Mali ve Olağan Genel Kurulu’nda TFF Başkanlığı’na seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederiz. Türkiye futbolu için adil, başarılı ve hayırlı bir sezon olmasını temenni ederiz.

Pendikspor: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük: Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Giresunspor: Bugün Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda, TFF Genel Kurul üyelerinin oylarıyla Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nu, TFF Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen eski kulüp başkanımız Sayın Mustafa Temel Bozbağ'ı ve yeni TFF yönetimini tebrik ediyor, yapılan Genel kurulun Türk futbolu için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

1461 Trabzon FK: Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün yapılan Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda, delegelerin oylarıyla başkanlığa seçilen İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetimini tebrik eder, futbol camiamıza hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz…

Altınordu FK: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor; görevlerinde başarılar diliyoruz.

Altay: Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Mali Genel Kurulu’nda Başkanlığına seçilen Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu, Yönetim Kurulunu ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu listesinde yer alan kulübümüz yönetim kurulu üyesi İstanbul temsilcimiz Gürkan Uğur’u tebrik ederiz.

Bursaspor: TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkan seçilen Sn. İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Eskişehirspor: Türkiye Futbol Federasyonu'nun Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda Başkanlığa seçilen Sayın İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.