SkorerKral yeni müzeye

Kral yeni müzeye

18.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın sembol isimlerinden olan AK Parti milletvekili Hakan Şükür’ün, Galatasaray müzesinde bir çorabının bile olmadığını açıklaması gündem oluşturdu

Kral yeni müzeye

Beyoğlu’nda bulunan müzenin çağdaş bir yapıya sahip olmadığı bu nedenle sadece Hakan Şükür değil birçok kişiyle ilgili bir eşyanın sergilenmediği belirtildi.
Türk Telekom Arena’da yapılacak olan ve şu an proje aşamasında bulunan yeni müzeyle ilgili çalışmaların son aşamaya geldiği öğrenilirken, yeni müzede Hakan Şükür başta olmak üzere kulübe hizmet eden önemli isimlere ait ürünlerin sergileneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Aslan’a izin yok
Süper Final’in ilk sınavında Beşiktaş’ı devirerek 5 puanlık avantajını koruyan Cim-Bom ara vermeden Fenerbahçe mesaisine başladı. Teknik Direktör Fatih Terim, Fenerbahçe derbisi öncesi izinleri iptal etti. Sarı-kırmızılı takım pazara kadar her gün antrenman yaparak zorlu sınava hazırlanacak.

Öztürk gitmedi
Galatasaray’da yönetim toplantısı Türk Telekom Arena’da yapıldı. Toplantıdan sonra Belçika’ya giden Başkan Ünal Aysal’ın derbide tribünde olacağı bildirildi. Geçen haftaki toplantıda Türk Telekom Arena’nın, Beşiktaş’a verilip, verilmemesi konusunda Başkan Aysal’la ters düyen Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün toplantıya katılmaması dikkat çekti.

Kubilay’dan hakem itirafı
İsviçre’nin önemli gazetelerinden Blick’te yazarlık yapan Galatasaray’ın eski yıldızı Kubilay Türkyılmaz, 3 gün önce İsviçre Kupası Yarı Finali’nde oynanan Winterthur-Basel maçıyla ilgili kaleme aldığı yazıda tarihi bir itirafta bulundu. Winterthur lehine verilmeyen bir penaltı nedeniyle hakemlerin büyük takımlara imtiyaz tanıyıp, tanımadığını tartışmaya açan Türkyılmaz, “Galatasaray’da oynarken durum daha kötüydü. Hakemlerden düzenli olarak maçlarda avantaj sağlıyorduk” dedi.