KonyasporKonyaspor cephesinden Galatasaray maçı öncesi iddialı sözler!

Konyaspor cephesinden Galatasaray maçı öncesi iddialı sözler!

15.08.2024 - 17:35 | Son Güncellenme:

Konyaspor'da Basın Sözcüsü Nuri Kaymak, Galatasaray ile oynanacak maç öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Konyaspor cephesinden Galatasaray maçı öncesi iddialı sözler

Trendyol Süper Lig'de ikinci hafta maçları yarın başlıyor... Saat 21.00'da Konyaspor, son şampiyon Galatasaray'ı konuk edecek.

Haberin Devamı

Konyaspor'un basın sözcüsü Nuri Kaymak bu maçın öncesinde A Spor'da iddialı açıklamalar yaptı. İşte Kaymak'ın o sözleri:

"3 PUANLA AYRILAN KESİNLİKLE BİZ OLACAĞIZ"

'Deplasmanda güzel bir galibiyetle başladık. Hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah Galatasaray karşısında güzel bir skorla mutlu bir şekilde ayrılırız. Geçen sezon kötü geçti bizim için. Bu transferleri de böyle kötü bir sezon geçirmemek için yaptık. Transferlerimiz ve takımın uyumu da çok güzel. Yarın güzel bir karşılaşma olacak ama 3 puanla ayrılan kesinlikle biz olacağız.

"BİLETLER PAHALI DEĞİL"

Galatasaray maçı bilet fiyatlarının yüksek olup olmadığı sorulan Kaymak şu şekilde cevap verdi:

Bilet fiyatlarının yüksek olduğunu düşünmüyorum. Galatasaray maçında stadyumun dolacağını düşünüyorum. Açıkladığımız bilet fiyatlarına ilişkin bizimde kulağımıza bir takım söylemler geliyor. Bizim 10 Haziran 2024 tarihinde kombine bilet fiyatları için açıklama yaptık. O tarihte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçları dışında tüm müsabakalarda sabit bilet fiyatı uygulanacağını açıkladık. Herhangi bir kulübe karşı bir tutumumuz söz konusu değildir. Her takıma eşit mesafedeyiz. Hiçbir takıma almış olduğumuz bir tutum söz konusu değildir.

Haberin Devamı

Son olarak transferle alakalı açıklama yapan Kaymak şu sözleri sarfetti:

Konyaspor'da transfer sezonu kapanana kadar transfer çalışmaları devam edecek. Belki stoper ve forvet hattına bir takviye olma ihtimali var.