SkorerKöleler gibi!

Köleler gibi!

01.12.2008 - 00:29 | Son Güncellenme:

Beşiktaş taraftarı, polis kontrolünde topluca Haydarpaşa Limanı’na yürütüldü. Kadıköy’de oturan siyah-beyazlılar bile gemiye bindirilerek Avrupa yakasına gönderildi

Köleler gibi

Fenerbahçe derbisini izlemek için Şükrü Saracoğlu Stadı’na gelen Beşiktaş taraftarı, karşılaşmadan sonra büyük eziyet çekti.
Maçın bitiminden sonra uzun süre statta bekletilen siyah-beyazlılar, daha sonra polis kontrolünde toplu halde Haydarpaşa Limanı’na yürütüldü. Çevik Kuvvet ekiplerinin, Anadolu yakasında oturan bir kısım taraftarı bile zorla gemiye bindirilerek Avrupa yakasına gönderdikleri belirtildi.
Evlerinin Şükrü Saracoğlu Stadı’na çok yakın olduklarını söyleyen siyah-beyazlılar bile önce karşıya gönderildi, daha sonra kendi imkanlarıyla Kadıköy’e geçmek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Problem yaşandı
Fenerbahçe ile oynanan derbi maçından önce yapılan güvenlik toplantısında Beşiktaşlı yöneticilerin özellikle bu konu üzerinde durmasına rağmen, emniyet birimleri arasında yaşanan bazı kopukluklar nedeniyle siyah-beyazlı taraftarların problemler yaşadığı vurgulandı.