GalatasarayKerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray'a derbi desteği!

Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray'a derbi desteği!

21.09.2024 - 13:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, derbi için eski takımına destek verdi. İşte milli futbolcunun o mesajı...

Kerem Aktürkoğlundan Galatasaraya derbi desteği

Trendyol Süper Lig'in altıncı haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bu akşam oynanacak mücadele saat 20:00'de başlayacak.

Haberin Devamı

Mücadele öncesi Galatasaray, 15 puanla ligin ilk sırasında yer alırken, Fenerbahçe ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor.

MAURO ICARDI BİLMECESİ
Adana Demirspor ile deplasmanda oynanan mücadelede sakatlanan Mauro Icardi, bu maçtan beri henüz forma giymedi. Derbi öncesi antrenmanlara başlayan Arjantinli yıldızın kadroda yer alıp almayacağına maç saatinde Teknik Direktör Okan Buruk karar verecek.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN GALATASARAY'A MESAJ
Sarı-kırmızılılardan 12 milyon Euro karşılığında Benfica'ya transfer olan yıldız oyuncu yeni takımıyla sahaya çıktığı iki maçta iki gol atarak Portekizli taraftarların gönlünü kazandı.

Kerem Aktürkoğlundan Galatasaraya derbi desteği

Başarılı oyuncu derbi öncesinde de Galatasaray'a bir mesaj gönderdi. Sarı-kırmızılıların resmi sosyal medya hesabından yapılan derbi paylaşımının altına; "Başarılar Galatasaray'ım! Bugün günlerden Galatasaray" yazarak sarı ve kırmızı renklerde iki kalp koydu.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu'nun bu mesajı kısa sürede Galatasaray taraftarları tarafından binlerce kez beğenildi.