SkorerKendi işini kendin gör

Kendi işini kendin gör

24.11.2008 - 00:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, şampiyonluktaki rakiplerinin puan kaybetmelerinin artı olduğunu belirtti, “Ama eğer üst sıralar için mücadele ediyorsan, kendi işini kendin göreceksin” diye konuştu

Kendi işini kendin gör

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Eskişehirspor’un direncini kırarak kârlı bir haftayı geride bıraktıklarını belirtti.
Şampiyonluk mücadelesinde yarıştığı rakiplerinin puan kaybetmesini yorumlayan Denizli, “Genelde rakiplerin kayıpları, takımlar için artı olur. Ama eğer bir şey istiyorsan, üst sıralar için mücadele ediyorsan kendi işini kendin göreceksin. Ondan sonra rakiplerin yaşadığı kayıplar artı bir kazanç olur” diye konuştu.
Eskişehirspor’un tahmininden daha dirençli çıktığını vurgulayan Mustafa hoca, “Rakibe pozisyon vermiyoruz. Bunu sürekli hale getirirsek daha başarılı oluruz. Eskişehir’in defansı ve kalecisi çok iyi. Özellikle büyükler karşısında iyi oynuyorlar. Eskişehir’in, Ankaragücü karşısındaki mağlubiyetini baz almadık. Bize karşı farklı oynayacaklarını biliyorduk” dedi.
Fenerbahçe derbisine de değinen Beşiktaş’ın teknik patronu, sözlerini şöyle tamamladı:
“3 büyükler, Türk futbolunun temel taşları. Ben üçünde de görev yaptım. Böyle görevler aldığım için Allah’a şükrediyorum. Fenerbahçe’nin bu hafta oynadığı maçta galibiyet serisi kırıldı. Çok iyi kadroları olduğu gerçek, biz de iyi bir kadroya sahibiz ve iyi maç olacak. Keyif veren bir maç bekliyorum.”