DiğerKemer’de şölen! Türk binicilik tarihi açısından ilk

Kemer’de şölen! Türk binicilik tarihi açısından ilk

29.05.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları’na ev sahipliği yapacak Kemer Country Club’da Türk binicilik tarihi açısından da bir ilk yaşanacak

Kemer’de şölen Türk binicilik tarihi açısından ilk

Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları, binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması amacıyla gelecek vadeden genç yeteneklerin keşfine de olanak sağlamaya devam ediyor.
İki ayak ve bir finalden oluşan Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları’nın birinci ayağı 29-30 Mayıs, ikinci ayağı 19-20 Haziran ve final müsabakaları ise 10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.
Kemer Country Club’da Bahçeşehir Koleji ana sponsorluğunda Covid-19 önlemleri kapsamında saat 10.00’dan itibaren seyircisiz gerçekleştirilecek yarışmaların medya sponsorluklarını Radyo D ve Demirören Medya üstlenecek.
Türkiye Binicilik Federasyonu’nun 2020 yılında resmi branşları altına almış olduğu Para At Terbiyesi, Türk binicilik tarihindeki ilk yarışması 29-30 Mayıs 2021 tarihlerinde Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü’nde, Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Yarışmaları Ligi 1. Ayak Yarışmaları’nın kategorilerine ilave olarak düzenlenecek.

Haberin Devamı

Kemer’de şölen Türk binicilik tarihi açısından ilk