DiğerKemer’de Cumhuriyet coşkusu

Kemer’de Cumhuriyet coşkusu

30.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı. 124 golf oyuncusunun katılım gösterdiği Cumhuriyet Kupası Golf Turnuvası’nda iş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri yer aldı.

Kemer’de Cumhuriyet coşkusu

Yarışları’nın İstanbul etabı, 95 tekne ve 800’ün üzerinde katılımcıyla Boğaziçi’nde başladı, Cumhuriyet Kupası’yla ilk gün tamamlandı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla İstanbul Valiliği ve Muğla Valiliği iş birliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen yarışlar, DHL Express ana sponsorluğunda “İki kıtada yaşayan şehir” sloganıyla düzenleniyor.

Cumhurbaşkanlığı 2. Uluslararası Yat Yarışları’nda İstanbul etabı, 3 yarış halinde yapılıyor. İstanbul’daki ilk yarış, Atatürk ve silah arkadaşları onuruna saygı duruşunda bulunulmasının ardından çalan sirenlerle başladı. Dolmabahçe-Anadolu Hisarı Boğaz parkurunda dünkü Cumhuriyet Kupası Ataköy Marina Yarış Köyü’nde düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

IRC 0 sınıfında Enka Cheese, IRC 1 sınıfında Tramola Sailing ve IRC 2 sınıfında Akkim Kimya Cheese birincilikleri aldı. Bugün düzenlenecek Mavi Vatan Kupası ve 31 Ekim’deki Barbaros Hayrettin Paşa Kupası ise Yeşilköy parkurunda yapılacak. Yarışın İstanbul etabı yarın ödül töreni ile sona erecek.

Haberin Devamı

Kemer’de Cumhuriyet coşkusu