Dünyadan FutbolKarim Benzema'dan Real Madrid itirafı! 'Dünyanın en iyi takımı'

Karim Benzema'dan Real Madrid itirafı! 'Dünyanın en iyi takımı'

22.07.2024 - 18:45 | Son Güncellenme:

Karim Benzema, Real Madrid'den ayrılık süreci hakkında konuştu.

Karim Benzemadan Real Madrid itirafı Dünyanın en iyi takımı

Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'da forma giyen Karim Benzema suskunluğunu bozdu. Fransız santfor, eski takımı Real Madrid ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in etkileyici bir sezonu geride bıraktığını belirten Karim Benzema, "Evet, etkileyici bir sezondu. Real Madrid her zaman dünyanın en iyi takımı olmuştur. Oyuncular gider, onların yerine başkaları gelir ancak Real Madrid her zaman zirvede olacaktır. En iyi kulüp ve bunu kanıtlamaya devam edecek" diye konuştu.

Karim Benzemadan Real Madrid itirafı Dünyanın en iyi takımı

Real Madrid'den ayrılık sürecine değinen Karim Benzema, "Bazı oyuncular gelir, bazıları ayrılır. Bu her zaman böyle olacaktır. Benim gitme zamanım gelmişti. Elbette Real Madrid'i sevinçle hatırlıyorum. Geçen sezon güçlüydüler, mükemmel futbol sergilediler ve bu nedenle Şampiyonlar Ligi ve La Liga'yı kazandılar" dedi.

Real Madrid'in dünyanın en iyi takımı olduğunu vurgulayan Fransız santrfor, "Bu dünyanın en iyi takımı. Her zaman tüm kupalar için savaşırlar. Bugün Real Madrid'i yenebilecek bir takım göremiyorum" ifadelerini kullandı.