BasketbolKardeş Pası'nda nefes kesen final!

Kardeş Pası'nda nefes kesen final!

26.03.2025 - 15:40 | Son Güncellenme:

Kardeş Pası 3x3 Basketbol Turnuvası'nın Hatay ayağı tamamlandı.

Kardeş Pasında nefes kesen final

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayesinde, Bağcılar Belediyesi, Bağcılar Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Belen Belediyesi, Belen Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Belen Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nun destekleriyle gerçekleştirilen Kardeş Pası 3x3 Basketbol Turnuvası'nın Hatay ayağı da muhteşem görüntülerle sona erdi.

Haberin Devamı

Belen Basketbol Köyü'nde yapılan 4'lü finalde, Bağcılar Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaşırken, Hatay Sınav Koleji ikinci, Antakya Lisesi üçüncü ve İstanbul Erkek Lisesi de 4. oldular.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Belen Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gül, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sayın Bekir Özçelik, Belen Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Resul Yasak ve Belen Milli Eğitim Müdürü Sayın Erdal Ayvazoğlu takdim ettiler.

Turnuva kapsamında konteyner kentte yaşayan miniklere yüz boyama ve animasyon etkinlikleri düzenlenirken, İstanbul'dan getirilen hediyeler de depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Belen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü temsilcilerine teslim edildi.

Haberin Devamı

Hem İl-ilçe protokol yetkilileri, hem Turnuvaya katılan sporcular hem de alanda bulunan Hatay Halkı, turnuvanın Hatay'da gerçekleştirilmesinden duydukları mutluluğu ifade ettiler ve bu tür organizasyonların sık sık gerçekleştirilmesinin hayatlarının normale döndüğünü hissetmeleri açısında çok önemli olduğunu vurguladılar.

 

 

 

KEŞFETYENİ
Toplu taşıma kullanmasıyla gündem olmuştu! Tepkilere yanıt
Toplu taşıma kullanmasıyla gündem olmuştu! Tepkilere yanıt

Cadde | 26.03.2025 - 11:22

“Uzun zamandır işim yok, lüks harcama yapmıyorum” diyen Bade İşçil, bebekte ucuzluk marketinden çıkıp belediye otobüsüne binerken görüntülenmişti. Ünlü isim, tepkilerin ardından, açıklama yaptı.

Yazarlar