SkorerKanoute bıraktı

Kanoute bıraktı

22.01.2010 - 00:26 | Son Güncellenme:

Sevilla’nın golcü oyuncusu Frederic Kanoute, Mali’nin Afrika Kupası’ndan elenmesinin ardından milli takımı bıraktığını açıkladı.

Kanoute bıraktı

Yıldız oyuncu kupadan elenmenin kendisine acı verdiğini belirterek, takımının daha büyük başarılar kazanmasına yardımcı olamadığı için üzgün olduğunu belirtti. Fransa doğumlu 32 yaşındaki futbolcu, Angola ile yapılan ve 4-4 biten ilk maçta ağları havalandırmıştı.

Haberin Devamı

Gençler’de üç imza
Gençlerbirliği, ara transferde kadrosuna kattığı Serkan Çalık, Alparslan Erdem ve Abdülhamit Yıldız ile sözleşme imzaladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan törende, Galatasaray’dan transfer edilen Çalık ve Alparslan Erdem ile Hollanda’dan takıma katılan gurbetçi Abdülhamit Yıldız, kendilerini kırmızı-siyahlı ekibe bağlayan 2,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Tuğba ile Birce pistte
Estonya’nın başkenti Talinn’de devam eden Avrupa Artistik Patinaj Şampiyonası’nda bugün Tuğba Karademir ve Birce Atabey, piste çıkacak. Milli sporcularımız, bayanlar kısa programda ilk 20 patenci arasına girerlerse, yarın serbest programlarını kaymaya hak kazanacak. Tek erkekler kısa programda ülkemizi temsil eden Kutay Eryoldaş, 31. sırada yer alarak, şampiyonadan elenmişti.

Haberin Devamı

Filede rakipler belli oldu
Voleybolda Indesit Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 12’li finalde mücadele edecek Türk takımlarının rakipleri belli oldu. Fenerbahçe Acıbadem, Romanya’nın Metal Galati takımıyla, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ise Rusya’nın Universitet Belgorod ekibiyle eşleşti.