FenerbahçeJose Mourinho'nun aklı Fenerbahçe'de! Hiçbir yere gitmiyor

Jose Mourinho'nun aklı Fenerbahçe'de! Hiçbir yere gitmiyor

06.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Jose Mourinho için İngiliz medyasından Everton iddiası gelirken, Portekizli çalıştırıcının hiçbir yere gitmeyi düşünmediği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının tüm dikkatini Fenerbahçe’nin bu sezonki başarısına verdiği belirtildi.

Jose Mourinhonun aklı Fenerbahçede Hiçbir yere gitmiyor

İngiliz medyasında çıkan ‘Everton devre arasında Jose Mourinho ile masaya oturacak’ haberleri Fenerbahçelilerde bir anda şok etkisi yaratırken, sarı-lacivertli yönetimin içinin rahat olduğu, Portekizli çalıştırıcının takımda kalacağından şüphe duymadıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Önceki gün İngiltere’de yer bulan haberlerin ardından Fenerbahçeli idareciler bir toplantı yaparken, “Jose Mourinho bize gelmeden önce de teklifler alıyordu. Onun gibi kaliteli ve marka bir ismin teklif alması kadar doğal bir durum yok. O zamanki tekliflere de ‘Hayır’ cevabını verip bizi seçmişti. O, Fenerbahçe’nin projelerine inandı. Bu yüzden devre arasında ayrılmayı düşünmez. Biz içimizi ferah tutalım. Böyle haberler her zaman çıkacaktır” diye konuştukları öğrenildi.

Sarı-lacivertli futbolcular da böyle bir ayrılığa ihtimal vermezken, dünyaca ünlü teknik adamın ise çıkan haberleri görmezden geldiği ve tamemen bütün mesaisini Fenerbahçe için harcadığı, bu sezon kazanılacak kupalara konsantre olduğu bildirildi. Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, yaz döneminde de özellikle Suudi kulüplerinin astronomik tekliflerini reddetmiş ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştı.

Haberin Devamı

ARA SONRASI YOĞUN TEMPO

Süper Lig’de bu haftayı bay geçecek Fenerbahçe’yi milli aranın ardından zorlu bir viraj bekliyor. Sarı-lacivertli takımı 20 günlük süreçte birbirinden zorlu 6 maç bekliyor. Samsunspor ile deplasmandaki maçla başlayacak periyodun içerisinde UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda yapılacak Manchester United ve Kadıköy’de oynanacak AZ Alkmaar maçlarıyla, deplasmanda Trabzonspor maçı var.

20 Ekim’de Samsunspor deplasmanıyla start alacak bu süreç, 10 Kasım Sivasspor maçıyla tamamlanacak. Fenerbahçe’nin ligdeki ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki durumu büyük ölçüde bu 6 maçlık periyotta alacağı sonuçlara göre şekillenecek.

Sarı-lacivertliler milli aranın ardından Samsunspor ile oynayacak, ardından 4 gün sonra Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Bu maçtan 3 gün sonra Bodrumspor ile karşılaşacak. Bodrum maçının ardından bir hafta dinlenme imkanı bulacak olan Fenerbahçe 7 gün sonra da Trabzonspor ile oynayacak. Ardından yine 3’er gün arayla AZ Alkmaar ve Sivasspor ile karşılaşacak.

OMUZ BAĞLARINDA KISMİ HASAR

Fenerbahçe, İsmail Yüksek’in sol omuz bağlarında kısmi hasar tespit edildiğini duyurdu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"UEFA Avrupa Ligi’nde perşembe günü Twente ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada omuzuna darbe alan İsmail Yüksek’in, MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde sol omuz bağlarında kısmi hasar tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır."