FenerbahçeJose Mourinho'dan Galatasaray derbisi sonrası olay açıklama! 'Bizim suçumuz'

Jose Mourinho'dan Galatasaray derbisi sonrası olay açıklama! 'Bizim suçumuz'

21.09.2024 - 22:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Flaş röportajda konuşan Jose Mourinho, basın toplantısına ise katılmadı.

Jose Mourinhodan Galatasaray derbisi sonrası olay açıklama Bizim suçumuz

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho soruları cevapladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren Jose Mourinho, "Salakça bir cevap olarak görülecek ama onlar bizden daha çok gol attığı için kazandı" dedi.

Oyunun hiçbir önemi olmadığını vurgulayan Jose Mourinho, "Maça hızlı başladık, domine ettik ama hiç önemi yok. 3-1'den sonra her şeyi riske ettik ama önemi yok. Ne kadar kaçırdığımızın önemi yok. Biz sadece penaltı noktasından şutumuzu gole çevirdik. Onlar daha çok gol attığı için kazandı" şeklinde konuştu.

Maça sonradan dahil olan oyuncuların performansına parantez açan Jose Mourinho, "Futbol bu, Amrabat çok iyi ikinci yarı geçildi. Sahte stoper olarak harika oynadı. İlk yarı eksik olan akışkanlığı sağladı. İrfan ve En-Nesyri de elinden geleni yaptı. En-Nesyri şans da buldu ama atamadı. Sonradan girenlerin suçlanmasını kabul edemem. Rakip iki taç atışından gol attı, bu onların suçu değil bizim suçumuz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Jose Mourinho son olarak şu sözleri dile getirdi:

"Galatasaray'ın bizden çok fazla iyi, çok daha üstün oynadığını düşünmüyorum ama onlar girdikleri pozisyonları gole çevirdi. Biz atamadık."

BASIN TOPLANTISINA KATILMADI

beIN Sports'un aktardığı bilgiye göre; Jose Mourinho, Okan Buruk'un basın toplantısının uzun sürmesi sebebiyle basın toplantısına katılmadı.