FenerbahçeJose Mourinho, Fenerbahçe'nin gollerini görmedi! Soyunma odasına gitti

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin gollerini görmedi! Soyunma odasına gitti

17.08.2024 - 23:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2'nci haftasında Göztepe'ye konuk oldu. Karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında Jose Mourinho soyunma odasına gitti.

Jose Mourinho, Fenerbahçenin gollerini görmedi Soyunma odasına gitti

Süper Lig'in 2'nci haftasında Göztepe ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısının son anlarında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'dan şaşırtan bir hamle geldi.

Haberin Devamı

Portekizli teknik direktör, futbolcularının attığı golleri görmeden soyunma odasına gitti.

MAÇA ÇİFT FORVETLE BAŞLADI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Göztepe deplasmanında sürpriz bir tercihe imza attı. Portekizli teknik direktör, zorlu deplasmanda çift forvetli sistemi tercih etti.

Jose Mourinho, hücum hattında aynı anda hem Edin Dzeko hem de Youssef En Nesyri'ye görev verdi.

VAR MÜDAHALESİ İSTEDİ

30'uncu dakikada Göztepe'de Kubilay Kanatsızkuş, İsmail Yüksek'ten topu kazandıktan sonra topu taşıdı. Kubilay Kanatsızkuş'un geliştirdiği atakta Göztepeli Romulo fileleri havalandırdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, topun ağlara gittiği pozisyon sonrası eliyle VAR işareti yaptı. Bu sırada pozisyon VAR'da incelendi ve hakeme izleme tavsiyesi geldi. Pozisyon VAR'da incelendikten sonra ağlara giden top faul gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE PENALTI KAZANDI

45+1'inci dakikada Youssef En Nesyri'nin pasında Bright Osayi Samuel ceza sahasına girdi. Osayi Samuel, Djalma'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Kadir Sağlam penaltı noktasını işaret etti.

MOURINHO SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, penaltı kararı sonrası soyunma odasına doğru gitti. Portekizli teknik direktör, Edin Dzeko'nun penaltıyı kullanmasını beklemeden soyunma odasının yolunu tuttu.

DZEKO VE EN NESYRI ATTI

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıda Edin Dzeko topu ağlara gönderme başarısı gösterdi. İlk yarının son anlarında En Nesyri de sahneye çıktı. Fenerbahçe soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle girdi.

MOURINHO ERKEN ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısı başlamadan önce Jose Mourinho kulübedeki yerini aldı. Portekizli teknik direktör sahaya geldikten sonra bir süre tek başına kulübede oturdu.

Fenerbahçeli futbolcular, Jose Mourinho'dan yaklaşık 4-5 dakika sonra ikinci yarı için sahaya çıktı.