İngiltere Haberleri John Stones: Hayal kırıklığını anlayabiliyorum!

John Stones: Hayal kırıklığını anlayabiliyorum!

26.06.2024 - 01:06 | Son Güncellenme:

İngiliz yıldız John Stones, Slovenya maçının ardından konuştu.

John Stones: Hayal kırıklığını anlayabiliyorum

EURO 2024 C Grubu'nun 3'üncü ve son haftasında Slovenya ile 0-0 berabere kalan İngiltere'de John Stones açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Grup birinciliği hedefine ulaştıklarını belirten John Stones, "Hedefimiz grup birincisi olmaktı ve bunu başardık. Bu, kolay bir yol olmayacak. Diğer iki maça kıyasla çok fazla gelişme kaydettiğimizi düşünüyorum, hücumcularını iyi durdurduk ve daha fazla şans yarattık" diye konuştu.

Gol fırsatlarını değerlendirememelerine dikkat çeken John Stones, "Taraftarların gol fırsatı yakalayamamaktan kaynaklanan hayal kırıklığını anlayabiliyorum ama futbol asla kolay bir oyun değil. Yedekten girenlerin hepsi bugün büyük bir etki yarattı, onlara teşekkür ediyorum. Evden binlerce kilometre uzağa gelmek ve istedikleri kadar maç süresi alamamak kolay değil" dedi.

Son 16 turundaki eşleşmenin önemsiz olduğunu vurgulayan John Stones, "Kendimize ve kontrol edebildiğimiz şeylere odaklanıyoruz. Önümüze kim çıkarsa çıksın yenmemiz gerektiğine inanıyorum. Gerektiğinde öne çıkmamız gerekiyor ve antrenmanlarda bunun için çok çalışacağız" şeklinde konuştu.