07.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe maçı öncesi Maçkolik Radyo’ya konuk olurken önemli açıklamalar yaptı.
İlk olarak derbiyi değerlendiren Orman, “Şampiyonluk harici bile olsa, Fenerbahçe ile oynamak her zaman önem arz eder. Güzel bir müsabaka olur, inşallah seyredenler keyif alır. İsmine yakışır bir derbi olur diye ümit ediyorum. Üst düzey oyunculara sahibiz. Takımda inanılmaz derecede stres yaratacak bir durum yok. Lyon maçları daha stresliydi” ifadelerini kullandı.
Derbinin hakemi Fırat Aydınus için “Hakem yorumcuları en formda hakem olduğunu yazıyorlar. İnşallah formdadır, düzgün bir maç yönetir. Allah hakem şansı versin” yorumunu yapan Başkan Orman, bir soru üzerine Gökhan Gönül ve Caner Erkin örneğinde olduğu gibi ezeli rakiplerden yine transfer yapabileceklerini açıkladı.
Siyah-beyazlıların patronu, “İhtiyacımız olursa rakiplerden transfer yapabiliriz, niye olmasın. Şu anda öyle bir durum gözükmüyor ama olursa yaparız. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, istersek yaparız. Fakat planlamamızda böyle bir şey yok. Yeni sezon için çok kısıtlı transfer yapıp, birbirleriyle çok oynamış isimlerle devam etmek arzusundayız” diye konuştu.
Danla Bilic son dönemin en popüler isimlerinden biri. Youtube'a tekrar dönen Danla Bilic, yaptırdığı estetik operasyonlardan bahsetti.