Galatasarayİşte G.Saray'ın savunması!

İşte G.Saray'ın savunması!

20.05.2013 - 15:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'la Trabzonspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 34. hafta mücadelesinde yaşanan 'forma' kriziyle ilgili bir iddia ortaya atıldı...

İşte G.Sarayın savunması

Türk Telekom Arena'da oynanan ve Galatasaray'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona eren maçtan önce düzenlenen seramonide Fenerbahçe formalı çocukların yer almaması üzerine bu olay sarı kırmızılı kulübün Fenerbahçe'yle aralarında son dönemde yaşanan gerginliğe bağlanmıştı.

Arenaaslanı.com'un haberine göre ise olay şu şekilde gelişiyor:

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena mağbedimiz de oynanan Sivasspor maçında emniyet mensuplarının çocukları seremoniye çıkartılıyor. Seremoni sonunda üzerinde Fenerbahçe ve Mersin İdman Yurdu forması olan çocukları aileleri soyunma odasına gidip formaları teslim etmek yerine tünelin başında bekleyip stadı terk ediyorlar.

Galatasaray yönetimi de bu durumu TFF'ye yaşanan olayı iletip Trabzonspor maçında 2 forma eksikleri olduğunu belirterek tedarik edilmesi başvurusunda bulunuyor. Ancak TFF yönetimimize, "Sezon sonu olduğu için elimizde forma yok, idare edin" yanıtını veriyor. Galatasaraylı yöneticiler de forma tedarik sorumluluğu kendilerinin yetkisinde olan TFF yöneticilerinden gelen talimatı uygulayarak Trabzonspor maçı seremonisine çocukları eldeki formaları giydirerek çıkartıyor.