Fenerbahçeİşte Dusan Tadic'in Fenerbahçe'de en çok üzüldüğü olay! Bizzat açıkladı

İşte Dusan Tadic'in Fenerbahçe'de en çok üzüldüğü olay! Bizzat açıkladı

06.09.2023 - 19:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladığı yıldız futbolcu Dusan Tadic, Sırbistan Milli Takımı'nın kampından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yıldız, sarı-lacivertli ekipte en üzüldüğü olayı da dile getirdi. İşte detaylar...

İşte Dusan Tadicin Fenerbahçede en çok üzüldüğü olay Bizzat açıkladı

 

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Ajax'tan ayrılan Dusan Tadic'i kadrosuna dahil ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Beşiktaş'ın transferini istediği Dusan Tadic'in Fenerbahçe'ye imza atması büyük yankı uyandırmıştı.

Haberin Devamı

TAKIMDA LİDERLİĞİ ÜSTLENDİ

Fenerbahçe'ye transferinden sonra takıma oldukça hızlı adapte olan Dusan Tadic, sarı-lacivertli ekibin saha içi liderliğini de aldı. Edin Dzeko ile birlikte takımı yönelndiren Sırp yıldız, bu sezon çıktığı 9 maçta 4 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

İşte Dusan Tadicin Fenerbahçede en çok üzüldüğü olay Bizzat açıkladı

MİLLİ TAKIM'A ÇAĞRILDI

34 yaşındaki yıldız futbolcu, Sırbistan'ın Macaristan oynayacağı maç öncesinde Milli Takım kadrosuna da çağrıldı. Tadic, Macaristan karşısında forma giymesi, durumunda Milli Takım'da 100. maçına çıkmış olacak.

KAMPTA KONUŞTU

Sırbistan'ın Macaristan ile oynayacağı maç öncesi basın toplantısında konuşan Tadic, Eski Fenerbahçeli Macar futbolcu Attila Szalai ile ilgili konuştu.

İşte Dusan Tadicin Fenerbahçede en çok üzüldüğü olay Bizzat açıkladı

"ONUNLA OYNAYAMADIĞIM IÇIN ÜZGÜNÜM"

Haberin Devamı

Sporx'te yer alan habere göre Sırp yıldız yaptığı açıklamada, "Attila Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm ama Hoffenheim'a transfer olarak doğru bir karar verdigini düşünüyorum. O Bundesliga'da kendini geliştirmeye devam edecek ve bu Macaristan Milli Takımı için de fayda sağlayacak." dedi.

Her zaman kazanmak istediklerinden bahseden Tadic, "Her zaman kazanmak için oynuyoruz. Bunu bazen başarabiliyoruz ama bazen olmayabiliyor. Amacımız Avrupa şampiyonasına katılmak. Bunu gerçekten istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"NE KADAR OYNADIĞIM ÖNEMLI DEĞIL"

Milli takımda 100. maçına çıkmaya hazırlanan tecrübeli oyuncu, "Benim için ne kadar maça çıktığım değil, geride ne bıraktığım önemli. 80 maç oynayıp hiçbir başarı sağlayamayan da var." açıklamasını yaptı.

İşte Dusan Tadicin Fenerbahçede en çok üzüldüğü olay Bizzat açıkladı