Galatasarayİspanyol devinin alamadığı kaleci Galatasaray'a! Gardi transfer için devrede

İspanyol devinin alamadığı kaleci Galatasaray'a! Gardi transfer için devrede

15.10.2024 - 13:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, emektar kaleci Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönmek istediğini duyurmuştu. Sarı-kırmızılı kulüp, Uruguaylı eldivenin alternatifini buldu. La Liga ekibine transferi son anda yatan tecrübeli file bekçisi için ünlü menajer Gardi'nin devreye girdiği ileri sürüldü.

İspanyol devinin alamadığı kaleci Galatasaraya Gardi transfer için devrede

Fernando Muslera'nın sezon sonu Galatasaray'dan büyük olasılıkla ayrılması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'un da açıkça "Ülkesine dönmek istiyor" dediği Uruguaylı eldivenin yerine güçlü bir aday var. Yaz transfer döneminde Atletico Madrid'in transfer etmek istediği Walter Benitez'e kulübü PSV izin vermemişti.

Haberin Devamı

İspanyol devinin alamadığı kaleci Galatasaraya Gardi transfer için devrede

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Bu gelişme sonrası Benitez ile PSV arasında gerilim yaşanmış ve Arjantinli eldivenin sözleşme yenileme görüşmeleri durmuştu. PSV ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Benitez için Gardi devreye girecek. En ciddi talipleri Galatasaray ve Atletico Madrid olan 31 yaşındaki eldevinin sezon sonunda akıbetinin ne olacağı merak konusu.

3 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPADI

Walter Benitez bu sezon PSV Eindhoven formasıyla 10 maça çıktı. Arjantinli eldiven bu karşılaşmalarda 10 gol yerken, kalesini ise 3 maçta gole kapattı.