Futbolİspanya'da Arda Güler endişesi! Sakatlık sonrası paylaşım

İspanya'da Arda Güler endişesi! Sakatlık sonrası paylaşım

07.09.2024 - 15:12 | Son Güncellenme:

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye'nin karşılaştığı Galler maçında sakatlanan Arda Güler'in durumu İspanya'da yakından takip ediliyor. Öte yandan Arda Güler'den paylaşım geldi.

İspanyada Arda Güler endişesi Sakatlık sonrası paylaşım

A Milli Takım'da Arda Güler, maçın son anlarında sakatlık yaşadı. 88. dakikada kendisini yere bırakan 19 yaşındaki futbolcuya saha içerisinde tedavi uygulandı. Arda, tedavisinin ardından değişiklik istedi ve kenara sekerek geldi.

Haberin Devamı

ARDA'DAN PAYLAŞIM GELDİ
Arda Güler sosyal medya hesabından 'Daha iyisi için çalışmaya devam' paylaşımında bulundu.

İSPANYOLLAR ENDİŞELİ
Arda Güler'in yaşadığı sakatlık, İspanyol basınında hemen yankı buldu. Diario AS'ta, 'Arda Güler hakkında endişeler' başlığıyla yazılan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Türk oyuncu, Galler ile Türkiye arasında oynanan maçta kaval kemiğine aldığı şiddetli darbenin ardından 88. dakikada oyun alanını terk etti. Cardiff'te Türkiye ile Galler arasında oynanan maçın bitimine birkaç dakika kala Arda Güler korkulu anlar yaşattı. Genç Türk oyuncu sol bacağının kaval kemiğine şiddetli bir darbe aldı. Bu da yere düşmesine, değiştirilmesini istemesine ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun sağlık görevlilerini çağırmasına neden oldu.

Haberin Devamı

İspanyada Arda Güler endişesi Sakatlık sonrası paylaşım

Sağlık görevlileri tarafından müdahale edildikten sonra oyuncu hafifçe topalladı. Arda'ya sağlık görevlileri tarafından eşlik edildi ve bir buz torbasıyla yedek kulübesine gitti. Daha önce aynı bölgeye bir darbe daha almış ve doktorlar tarafından tedavi edilmesi gerekmişti.

İspanyada Arda Güler endişesi Sakatlık sonrası paylaşım

İZLANDA İDDİASI
Oyuncunun ciddi bir sakatlığı olup olmadığını doğrulayacak tıbbi testler yapılmadı ancak tüm göstergeler, Arda'nın önümüzdeki pazartesi günü İzlanda'ya karşı oynanacak maçta forma giyemeyeceği yönünde.

REAL MADRID MİLLİ ARALARDA ŞANSSIZ
Real Madrid bu millî maç arasında gerçekten şanssız. Alaba, Bellingham, Mendy, Tchouameni, Camavinga ve Jacobo'nun yokluğuna, kas sakatlığı nedeniyle Brezilya ile antrenmandan ayrılmak zorunda kalan Militao ve Arda Güler de eklendi."